Αποστολέας Θέμα: Rolex  (Αναγνώστηκε 2247027 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος grigoris gs

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Rolex
« Απάντηση #10065 στις: Ιούνιος 06, 2020, 16:38:51 μμ »

Εγώ, μέχρι VC έφτασα, και το μετάνοιωσα. Δεν θα πώ όμως ότι δεν ήταν καλό. Καλό ήταν, αλλά, για άλλο τρόπο ζωής.

Με πίεση και πολύ μπλα - μπλά, "ανέβηκα" κατηγορία, και από τα 5.000, πήγα στα 15.000, για το καλό, το μοναδικό, την στράκα στρούκα, την ΥΩ, αυτά που φοράνε οι Πρόεδροι, αυτά που "κτυπάνε" τιμές στα χρηματιστήρια.

Και το απότέλεσμα ?

Πολλά λεφτά στο χέρι, χωρίς ουσία, και μετά, μόλις χρησιμοποιήθηκε, φάνηκε η αδυναμία του να ..........τρώει σφαλιάρες.

Ρολόι σαλονιού. Μοκέτα, τραπέζι συνεδριάσεων, δεξιώσεις, χαμόγελα.

Μόλις το κατάλαβα καλά, το .......έφυγα.

Στο αντίστοιχο κλίμα, και κάποιοι μόλις καταλάβουν τι πήρανε, με άλλη μάρκα, το φεύγουν, είτε για να μην έχουν τόσα λεφτά στο χέρι, είτε για να βγάλουν κέρδος από την διαφορά.

Και η παρόρμηση, "να πάρω και εγώ", να διακρίνομαι, .....σβήνει, μόλις καταλάβεις ότι, αυτός που ήσουν πρίν είσαι.

Ουτε το πο@λί σου μεγάλωσε, ούτε ανώτερη θέση σου δώσανε, ούτε καλύτερη γυναίκα βρήκες, ούτε σου έπεσε το ........λαχείο.

Και σε μια δεύτερη σκέψη, το "φεύγεις". Ειμαι εγώ για τέτοια ? Να φοβάμαι να το φοράω ? Στο χωράφι ? Στην καταμέτρηση των ρολογιών της ΕΥΔΑΠ ? Στο άρμεγμα ? ( Τυχάια παραδείγματα ).

Το κάθε ένα όμως, είναι για συγκεκριμένες συνθήκες. Οχι για το θεαθήναι.

Πριν χρόνια, σε ειδική μονάδα των ΕΔ, εδίνετο με 108. Χωρίς αυτό, δεν πήγαινες πουθενά. Χαζοί ήταν αυτοί ? Προφανώς όχι. Στήριζαν ζωές επάνω του.

Συμπέρασμα.

Παίρνεις κάποιο, που σου αρέσει, μπορείς να το υποστηρίξεις, και το χαίρεσαι. Και ξέρεις τι παίρνεις. Και τους λόγους.

Αν το παίρνεις για status, για φιγούρα, για την καφετέρια, ΙΜΟ, τζάμπα στερείσαι άλλα πράγματα.

Αν το παίρνεις, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ τι αντιπροσωπεύει και τι εκπροσωπεί, πάλι λάθος κάνεις.

Υπάρχουν και πιο φθηνά, αξιόλογα, ποιοτικά, που κάνουν και αυτά δουλειά, με το 1/10, το 1/20, το 1/100 του κόστους. Αλλά,

"...ότι πληρώνεις παίρνεις", και "το φτηνό κρέας, το τρώνε οι σκύλοι".

Αυτά.  :)
+1000

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος pavlakos

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #10066 στις: Ιούνιος 06, 2020, 16:42:17 μμ »
Σε ποιο σημείο Νικο;
Πάνω στο τζαμί ήταν ;

Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"Time is an illusion" Albert Einstein

Αποσυνδεδεμένος Nick

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #10067 στις: Ιούνιος 06, 2020, 16:46:26 μμ »
Σε ποιο σημείο Νικο;
Πάνω στο τζαμί ήταν ;

2 ή 3 ομόκεντροι κύκλοι που τουλάχιστον εν κινήσει δίνουν την εντύπωση πως είναι χαραγμένοι πάνω στο τζάμι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10068 στις: Ιούνιος 06, 2020, 16:50:04 μμ »
Δράττομαι της ευκαιρίας για ανάλογη παρατήρηση στο sub nd που πήρα πέρσι.
Κάτω από πολύ συγκεκριμένες συνθήκες δυνατού ηλιακού φωτισμού, συγκεκριμένα σε
κομμάτι της διαδρομής από την δουλειά προς το σπίτι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες
και ενώ είχα το χέρι κλασσικά έξω από το παράθυρο παρατήρησα πάνω στο ρολόι κάτι
που έμοιαζε με ομόκεντρους κύκλους. Το έβλεπα δηλαδή μόνο υπό συγκεκριμένη γωνία
του ήλιου πάνω στο ρολόι και μόνο το καλοκαίρι που ήταν δυνατός. Ομόκεντροι κύκλοι
σαν να έχει πάρει κάποιος ένα διαβήτη από την μεριά της βελόνας και να έχει χαράξει
το κρύσταλλο του ρολογιού. Δεν μπορούσα να καταλάβω αν ήταν κάποια αντανάκλαση του
dial πάνω στο κρύσταλλο ή αν ήταν χαρακιά πάνω στο κρύσταλλο και δεν μπορώ να σταματήσω
το αυτοκίνητο πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου να κοιτάξω με την ησυχία μου.
Είναι κάτι που το έχετε ξανακούσει?  Τώρα που καλοκαίριασε σκοπεύω να επαναλάβω το πείραμα
για περαιτέρω παρατηρήσεις.

Η περιγραφή σου, δεν δίνει ξεκάθαρη εικόνα.

Απλώς αναφέρω, ότι το κρύσταλο, κάνει αντανακλάσεις, κάποιες πρισματικές, λόγω πάχους και διατομής, βάλε και τον εσωτερικό δακτύλιο, όλα αυτά, δημιουργούν τεράστιες αντανακλάσεις και είδωλα, που μπορέινα καταλήγουν σε ομόκεντρους κύκλους.

Η ουσία είναι, παραμένουν σταθεροί, αρα είναι χαρακιές, ή μετακινούνται, αρα, είναι αρμονικές της πρώτης αντανάκλασης ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος pavlakos

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #10069 στις: Ιούνιος 06, 2020, 16:58:20 μμ »
Πολλές φορές λόγο της πλατινας που υπάρχει στο καντράν-δείκτες και της άριστης αντανάκλασης που έχει θα δεις διάφορες αντανακλάσεις ανάλογα που πέφτει το φως.

Αυτο φυσικά ισχύει σε κάθε ρολόι ειδικά στα Ρολεξ που δεν έχουν αντιανακλαστικη επίστρωση στο Ζαφείρι για να λάμπουν στον ήλιο  :D

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Nick

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #10070 στις: Ιούνιος 06, 2020, 17:02:52 μμ »
κομμάτι της διαδρομής από την δουλειά προς το σπίτι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες
και ενώ είχα το χέρι κλασσικά έξω από το παράθυρο παρατήρησα πάνω στο ρολόι κάτι
που έμοιαζε με ομόκεντρους κύκλους. Το έβλεπα δηλαδή μόνο υπό συγκεκριμένη γωνία
του ήλιου πάνω στο ρολόι και μόνο το καλοκαίρι που ήταν δυνατός. Ομόκεντροι κύκλοι
σαν να έχει πάρει κάποιος ένα διαβήτη από την μεριά της βελόνας και να έχει χαράξει
το κρύσταλλο του ρολογιού. Δεν μπορούσα να καταλάβω αν ήταν κάποια αντανάκλαση του
dial πάνω στο κρύσταλλο ή αν ήταν χαρακιά πάνω στο κρύσταλλο και δεν μπορώ να σταματήσω
το αυτοκίνητο πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου να κοιτάξω με την ησυχία μου.
Είναι κάτι που το έχετε ξανακούσει?  Τώρα που καλοκαίριασε σκοπεύω να επαναλάβω το πείραμα

Απλώς αναφέρω, ότι το κρύσταλο, κάνει αντανακλάσεις, κάποιες πρισματικές, λόγω πάχους και διατομής, βάλε και τον εσωτερικό δακτύλιο, όλα αυτά, δημιουργούν τεράστιες αντανακλάσεις και είδωλα, που μπορέινα καταλήγουν σε ομόκεντρους κύκλους.

Η ουσία είναι, παραμένουν σταθεροί, αρα είναι χαρακιές, ή μετακινούνται, αρα, είναι αρμονικές της πρώτης αντανάκλασης ?

Εν κινήσει στο αυτοκίνητο, δηλαδή πρέπει να κοιτάω και το δρόμο και μη έχοντας το παρατηρήσει
κάτω από άλλες συνθήκες με την ησυχία μου δεν μπορώ ούτε εγώ να έχω ξεκάθαρη εικόνα.
Για όσα δευτερόλεπτα έχω το μάτι μου στο ρολόι οι κύκλοι είναι εκεί και φαίνονται.
Η εντύπωση που δίνουν είναι ότι είναι χαραγμένοι και μάλιστα από όργανο είναι δηλαδή ακριβείας
όχι από χέρι. Βάλε χονδρικά στο μυαλό σου ένα στόχο σκοποβολής αλλά χαραγμένο πάνω σε
τζάμι ρολογιού.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #10071 στις: Ιούνιος 06, 2020, 17:16:16 μμ »

Εν κινήσει στο αυτοκίνητο, δηλαδή πρέπει να κοιτάω και το δρόμο και μη έχοντας το παρατηρήσει
κάτω από άλλες συνθήκες με την ησυχία μου δεν μπορώ ούτε εγώ να έχω ξεκάθαρη εικόνα.
Για όσα δευτερόλεπτα έχω το μάτι μου στο ρολόι οι κύκλοι είναι εκεί και φαίνονται.
Η εντύπωση που δίνουν είναι ότι είναι χαραγμένοι και μάλιστα από όργανο είναι δηλαδή ακριβείας
όχι από χέρι. Βάλε χονδρικά στο μυαλό σου ένα στόχο σκοποβολής αλλά χαραγμένο πάνω σε
τζάμι ρολογιού.

Αν ήταν χαραγμένοι, θα φαινόντουσαν και σε άλλες συνθήκες. Ετσι πιστεύω, χωρίς να αποκλείω τίποτα άλλο.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος pavlakos

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #10072 στις: Ιούνιος 06, 2020, 17:17:12 μμ »
Έτσι όπως τα λες μπορεί να ειναι 100 διαφορετικά σενάρια,αφού δεν μπορείς να το δεις σε ιδανικές συνθήκες μάλλον κάποια αντανάκλαση θα ήταν.

Έχουμε γίνει παρανοϊκόι νομίζω με τέτοια θέματα

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #10073 στις: Ιούνιος 06, 2020, 17:18:28 μμ »
Έτσι όπως τα λες μπορεί να ειναι 100 διαφορετικά σενάρια,αφού δεν μπορείς να το δεις σε ιδανικές συνθήκες μάλλον κάποια αντανάκλαση θα ήταν.

Μα, ανεβάζουν την .........αξία.  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10074 στις: Ιούνιος 06, 2020, 17:21:36 μμ »

τζάμι ρολογιού.
Αυτο θα το παρατηρησεις σε πολλα ρολογια. Αν θυμηθω θα σου βγαλω φωτο απο 1-2.
Αναλογα το παχος του τζαμιου και πως ειναι κομμενο ( τι ακρες εχει ) , στελνει πληροφοριες το φως προς το κεντρο και απο το κεντρο προς τα εξω.
Εξου και οι κυκλοι , αλλες φορες εχουν παχια γραμμη και αλλες οχι.

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Να ευχαριστησω τη νονα μου , Λουκρητια Βοργια .

Αποσυνδεδεμένος pavlakos

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #10075 στις: Ιούνιος 06, 2020, 17:22:28 μμ »
"Πρως πώληση σπάνιο ορολοι Ρολεξ που υπό ιδανικές συνθήκες φαίνονται μυστηριώδες κύκλοι στο καντράν..."  :D :D :D

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10076 στις: Ιούνιος 06, 2020, 17:22:41 μμ »
Καθαρα αντανακλαση του φωτος , αναλογα με την ποιοτητα , παχος και επεξεργασια του γυαλιου

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Να ευχαριστησω τη νονα μου , Λουκρητια Βοργια .

Αποσυνδεδεμένος Nick

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #10077 στις: Ιούνιος 06, 2020, 17:22:48 μμ »

I see dead people  ::)

Σε καμιά 10αριά χρόνια στο service να θυμηθώ να πω στο μάστορα να το
κοιτάξει με το μικροσκόπιο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος pavlakos

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #10078 στις: Ιούνιος 06, 2020, 17:26:19 μμ »
Το δικό σου Sub έχει το αναφερόμενο βαθουλωμα εκεί που είναι η τρύπα για τους δείκτες δεν μας είπες  ::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Nick

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #10079 στις: Ιούνιος 06, 2020, 17:38:19 μμ »
Το δικό σου Sub έχει το αναφερόμενο βαθουλωμα εκεί που είναι η τρύπα για τους δείκτες δεν μας είπες  ::)

Δεν σου λέω.
Άν μάθει ο Αλέξανδρος ότι εκτός από κύκλους έχει και το
βαθούλωμα θα το θεωρήσει επετειακό/limited edition/factory rare misalignment
και θα έρθει (μαζί με τον σκύλο) να μου κάνει μία πρόταση... που δεν μπορώ να αρνηθώ...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions