0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω προλαβα και πηρα ο παπαρας.Ενταξει δεν ειμαι και ο Νοστραδαμος,την γνωμη μου λεω απο αυτα που συμβαινουν.
Παράθεση από: Μεταλας στις Μάρτιος 17, 2020, 15:24:54 μμΕγω προλαβα και πηρα ο παπαρας.Ενταξει δεν ειμαι και ο Νοστραδαμος,την γνωμη μου λεω απο αυτα που συμβαινουν.Ναι βρε συζήτηση κάνουμε.Εγώ θεώρησα πως θα βρουν οι grey ευκαιρία να αυξήσουν το καπέλο.Αν βέβαια ο κόσμος δεν αγοράζει για παρατεταμένη διάρκεια αυτό αλλάζει.
Και τα λεω εγω που εχω παρει τηλ απο Κρητη μεχρι Διδυμοτειχο τον τελευταιο μηνα ολους τους ΑD ανα την Ελλαδα,για submariner date,εχω τα χρηματα ,το θελω,αλλα εχω και δυο ΓΙΟΥΣ........
Ακριβως και το Τag θα το μεταβιβασω σε καμια πιτσιρικα που θα με προσεχει στα γεραματα
Παρεπιπτοντως εχτες ειχα γενεθλια,μπηκα στα 43 και ουτε ενα ρολεξ δεν μου πηρε η γυναικα,ολα μονος μου πρεπει να τα κανω....
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.