Κι εγώ προσωπικά στο ίδιο μήκος κύματος είμαι με τον προλαλήσαντα. Γερός νά 'μαι ελπίζω κι εγώ σε κανά δυο χρονάκια ένα rolexάκι να αξιωθώ να φορέσω κι είμαι κι εγώ σε αυτά τα τρία. Αλλά έχω μια απορία για το air king. Θεωρείται... ας το πω ένα μοντέλο που πάει άπατο; Γιατί; (πάντως η εμπορικότητά τους δεν με ενδιαφέρει)
Καλούνται αι γνώσται να δώσουσι τας λαμπτήρες των.
Φαντάζομαι πως αναφέρεσαι στο 116900.

Οι λόγοι που δεν έχει μεγάλη επιτυχία είναι καθαρά αισθητικοί. Τεχνικά το ρολόι είναι ισάξιο με την υπόλοιπη σειρά της Rolex, εν αντιθέσει με τα παλαιότερα references του Air-King. Το σύγχρονο 116900 είναι στην πραγματικότητα το ίδιο ρολόι με το Milgauss. Όλα τους τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι τα ίδια (διαστάσεις, αντοχή στο μαγνητισμό, μηχανισμός) και διαφέρουν μόνο στην αισθητική (καντράν, χρώμα κρυστάλλου, φινίρισμα κάσας, και PCLs).
Σε σύγκριση με τα 39αρια Exp και OP, το Air-King—και κατ' επέκταση το Milgauss—δε διαφέρει μόνο στο 1mm μεγαλύτερης διαμέτρου, αλλά και στο βάρος και το πάχος. Δεν έχω φορέσει το Air-King αλλά έχει τύχει να δοκιμάσω το Milgauss και, για μένα τουλάχιστον, ξεπερνά τα όρια του όγκου/μάζας που είμαι διατεθειμένος να κουβαλάω στον καρπό μου.