0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: charisps στις Ιούλιος 27, 2014, 21:46:39 μμΠαράθεση από: george_ στις Ιούλιος 27, 2014, 21:39:48 μμΧοντρό είναι, αλλά και καλλιτέχνης! Πάντως πολύ θα ήθελα το συγκεκριμένο ρολόι να είναι στο δικο μου χέρι... ...βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που ακόμα και να τους χάριζες δε θα το ήθελαν ΖΗΤΑΩ να μου χαριστεί ρολεξ
Παράθεση από: george_ στις Ιούλιος 27, 2014, 21:39:48 μμΧοντρό είναι, αλλά και καλλιτέχνης! Πάντως πολύ θα ήθελα το συγκεκριμένο ρολόι να είναι στο δικο μου χέρι... ...βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που ακόμα και να τους χάριζες δε θα το ήθελαν
Χοντρό είναι, αλλά και καλλιτέχνης!
Παράθεση από: nicolasg στις Ιούλιος 27, 2014, 23:48:28 μμΠαράθεση από: charisps στις Ιούλιος 27, 2014, 21:46:39 μμΠαράθεση από: george_ στις Ιούλιος 27, 2014, 21:39:48 μμΧοντρό είναι, αλλά και καλλιτέχνης! Πάντως πολύ θα ήθελα το συγκεκριμένο ρολόι να είναι στο δικο μου χέρι... ...βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που ακόμα και να τους χάριζες δε θα το ήθελαν ΖΗΤΑΩ να μου χαριστεί ρολεξ Κι εγώ αλλά αν γίνεται μαζί με την κυρία...
Εκδηλώθηκε!
Ναι μπράβο!
Παράθεση από: Vagelis στις Ιούλιος 28, 2014, 00:09:16 πμΝαι μπράβο!μετα λεμε για τις πωλησεις της ρολεξ! απο μικρα παιδια στην Αυθυποβολή
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.