0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατί το Ρολεξ,δεν είναι μόνο ένα ρολόι
Προχθές ένας γνωστός μου στην Λάρισα έκανε ανακατασκευή την στάνη η οποία ήταν κατασκευής του 1960 και βρήκε μέσα στις κοπριες ενα Rolex με μπρασελέ του 1970 !!!.Το πούλησε όπως ήταν 1000 ευρώ !!!
This is a Special Edition Daytona inspired on the legendary Porsche 911 S/T
Πολλά το έδωσε. Τα ρολόγια του 1960, δεν κρατάνε τιμές.[/quoteΓιώργο έκανε το λάθος της ζωής του !Μου είπε ότι στο καντράν είχε αλλά 3 μικρά κουκλάκια με δείκτες ! Που για μένα σημαίνει ότι ήταν χρονογράφος !!! Τζάμπα του το αγόρασαν.
Παράθεση από: Giorgos_I στις Οκτώβριος 13, 2024, 13:51:26 μμΠολλά το έδωσε. Τα ρολόγια του 1960, δεν κρατάνε τιμές.[/quoteΓιώργο έκανε το λάθος της ζωής του !Μου είπε ότι στο καντράν είχε αλλά 3 μικρά κουκλάκια με δείκτες ! Που για μένα σημαίνει ότι ήταν χρονογράφος !!! Τζάμπα του το αγόρασαν.Αν είχε κουκλάκια, ήταν .....παιδικό θέατρο. Για αυτόν τον λόγο είπα ότι το έδωσε ακριβά.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.