0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατί να το φορέσω ρε Argo...?! Αφού έχω το Breitling για τέτοιου είδους χρήση...
Δηλαδή, σε διαβάζω και θέλω να σε ρωτήσω, ποιο είναι το κακό να μην το φοράς συχνά?
Ρε Argo όταν αποφασίσεις να πουλήσεις καμιά μετοχή της breitling ειδοποίησε με. Μέχρι τότε άσε με να φοράω όποιο ρολόι θέλω όταν το θέλω...! Σοβαρά μιλάω...!
Είσαι εξωτερικός συνεργάτης?
Να πω ότι συμφωνώ απόλυτα στο χρήστης/επενδυτής, και ποιος δικαιούται να έχει άποψη. Για το group τώρα, στα chronomat ας επεκτείνει τις χρωματικές επιλογές στο 36, αν θυμάμαι καλά εσύ είχες αναφέρει έναν μικρό διάλογο για το αν είναι γυναικείο ή όχι, δεν είναι αποκλειστικά, να το βγάλει και σε μαύρο και τα πάντα όλα!
Πες το κι έτσι .Έχει φτιάξει ο Κερν μια ομάδα 7-8 ατόμων σταθερών κάθε χρόνο από expert της εταιρίας που μαζευόμαστε κάθε χρόνο σε product meeting στην Ελβετία ,όπου συμμετέχουν και δημοσιογράφοι του χώρου ,και συζητάμε και συμβουλεύουμε για τα μελλοντικά μοντέλα ,πλάνα κτλπ .
Άρα δεν μπορείς να είσαι αντικειμενικός
Εγω παντως ,θα γούσταρα με τρέλα να παρευρεθώ σε μια τέτοια συνάντηση σα θεατής όμως,όχι να συμμετέχω, και να ακούω απόψεις. Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φίλε δεν πήρα τίποτα στραβά... Χαβαλέ κάνω...!Στα @@ και ρολεξ και η B.... λες και μου δίνουν μερτικό...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.