0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
CASIO MARINE GEAR AMW-320B1A1V
Παράθεση από: stavros_ch στις Οκτώβριος 15, 2012, 21:53:42 μμCASIO MARINE GEAR AMW-320B1A1VΠώς γίνεται το google να μη βγάζει καμία καταχώρηση;
Πριν 2 εβδομαδες βγηκε Χαρη για την Αμερικανικη αγορα.Δεν το στειλανε σε μαγαζια ακομα μονο στη σελιδα της Casio το εχει.Γιωργο ολα μενουν ιδια εκτος απο το κιτρινιαρικο και πρασινο χρωμα στις ενδειξεις που αντικατεστησαν το ασπρο που εχει το δικο μου.
120 δολλαρια το εχει επισημη τιμη η Casio. Υπολογισε μολις κυκλοφορησει στα γνωστα ιντερνετικα μαγαζια ουτε τα 80€ δεν θα ξεπερναει..Πρεπει Γιωργο ξερω ποσο το γουσταρεις και ειδικα αυτη η εκδοση ειναι κολαση..
Νομίζω υπάρχει και steel version με μαύρο bazel
Όχι αυτά εννοούσα που δείχνει o Stavros. Tnx
Το 1ο αλλά τώρα που τα βλέπω στην φωτό με τα τρία το πορτοκαλί μου φαίνεται ¨κακό".Δεν είναι όλα το ίδιο?Δεν τα ξέρω τα μοντέλα της Casio..oκ τα Gshock τα ξέρω σχεδόν όλα αλλά είναι κατηγορία απο μόνα τους.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.