0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν & δεν είμαι φίλος των μπρασελέ, με το συγκεκριμένο μου τρέχουν τα σάλια. Πολύ όμορφο & το negative, αλλά έχω πει ποτέ ξανά. Έχω ήδη το DW-5600BB & σκοπεύω να το περάσω στον ανιψιό μου. Το GW-B, έχει solar, bluetooth, τα πάντα όλα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
πολύ όμορφο το μαυρακι
Εγω θα πήγαινα στο κλασικό.
Το negative θα σε δυσκολεψει λιγο...
Πολύ δυσκολεύει ειδικά τη νύχτα. Αλλά είναι άλλο πράγμα. Sent from my iPhone using Tapatalk
χρυσο?
Ναι. Από ομορφιά δε παίζεται
Κι εδώ αγαπητέ Νίκο μπαίνει το παραδοσιακό ερώτημα. Beauty and style (negative display) or legibility (classic). Ποια είναι η χρυσή τιμή; Κάτι που δεν θα απαντηθεί ποτε! Sent from my iPhone using Tapatalk
Θα απαντήσω με βάση την προσωπική μου εμπειρία.Είχα το negative σε απλό... Ωραίο όλα καλά αλλά το βράδυ υπήρχε θέμα..Δεν έβλεπα. Οπότε μπήκε στην άκρη... Η ερώτηση που κάνω στον εαυτό μου πλέον ειναι: για που το θες? Αν ένα ρολόι το θέλουμε να το έχουμε και απλα να το φοράμε (και όχι για πρακτικούς λόγους) τότε πάμε στο beauty and style.. ειδαλλιως legibility
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.