Αποστολέας Θέμα: CASIO  (Αναγνώστηκε 1723467 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Jimmis

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Απ: CASIO
« Απάντηση #5070 στις: Αύγουστος 04, 2017, 08:56:31 πμ »
Δεν το εχω δει ποτε να αναφερεται καπου. Αν εχεις καποιο link να δώσεις θα βοηθούσε.
manual στα ελληνικα για CASIO, επίσης δεν εχω δει. Αλλά μπορείς να ρωτήσεις στην αντιπροσωπεία. ΕΛΜΗ λέγεται.
Όταν αγοράσεις το ρολόι από Ελλάδα θα έχει σίγουρα οδηγίες στα Ελληνικά όπως και το δικό μου το g-shock.
Στο ιντερνετ δεν θα τις βρεις για τους ευνόητους λόγους, δεν μπορείς να αγοράζεις ρολόι από το εξωτερικό και να έχεις τις οδηγίες της Ελληνικής αντιπροσωπείας.!!! 
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος fanismarg1977

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5071 στις: Αύγουστος 04, 2017, 11:25:30 πμ »
Δεν το εχω δει ποτε να αναφερεται καπου. Αν εχεις καποιο link να δώσεις θα βοηθούσε.
manual στα ελληνικα για CASIO, επίσης δεν εχω δει. Αλλά μπορείς να ρωτήσεις στην αντιπροσωπεία. ΕΛΜΗ λέγεται.
Όταν αγοράσεις το ρολόι από Ελλάδα θα έχει σίγουρα οδηγίες στα Ελληνικά όπως και το δικό μου το g-shock.
Στο ιντερνετ δεν θα τις βρεις για τους ευνόητους λόγους, δεν μπορείς να αγοράζεις ρολόι από το εξωτερικό και να έχεις τις οδηγίες της Ελληνικής αντιπροσωπείας.!!!
Αφού ούτως ή άλλως οι οδηγίες υπάρχουν on line στα αγγλικά κ σε άλλες γλώσσες τις έχω βρει στο site της casio. Τα ελληνικά γιατί να μην μπορούμε να τα βρούμε; τους ευνόητους λόγους που λες τους καταλαβαίνω... Ρητορικό το ερώτημα προφανώς...

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5072 στις: Αύγουστος 05, 2017, 00:38:01 πμ »
Σήμερα διάβασα όλο το νήμα απ την αρχή... Όλοι g shock έχετε μόνο ένας protrek... Πως κ έτσι; κάποια g shock μου αρέσουν δε μπορώ να πω αλλά θεωρώ τα protrek πιο όμορφα...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #5073 στις: Αύγουστος 05, 2017, 00:49:13 πμ »
Τα protrek ειναι για πιο "φλωρικες" καταστασεις ενω τα gshock για τα κομαντα  :D :D :D Περα απ την πλακα οσα προτρεκ εχω δει δεν με συγκινουν αισθητικα και απ´οσο και η ιδια η καζιο υποστηριζει (καθως και οι κατοχοι τους) δεν ενδεινυνται για την σκληρη καταπονηση στην οποια εχει δοκιμασθει η σειρα gshock... ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5074 στις: Αύγουστος 05, 2017, 00:54:19 πμ »
Τα protrek ειναι για πιο "φλωρικες" καταστασεις ενω τα gshock για τα κομαντα  :D :D :D Περα απ την πλακα οσα προτρεκ εχω δει δεν με συγκινουν αισθητικα και απ´οσο και η ιδια η καζιο υποστηριζει (καθως και οι κατοχοι τους) δεν ενδεινυνται για την σκληρη καταπονηση στην οποια εχει δοκιμασθει η σειρα gshock... ;)
Γούστα είναι αυτά! Θέλω από εσάς τους γνώστες sites από εξωτερικό για παραγγελία protrek... 2-3 site αξιόπιστα πάνω απ όλα...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5075 στις: Αύγουστος 08, 2017, 14:32:17 μμ »
Γούστα είναι αυτά! Θέλω από εσάς τους γνώστες sites από εξωτερικό για παραγγελία protrek... 2-3 site αξιόπιστα πάνω απ όλα...

Κάποιος κάτι;;;

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

AntonisCh

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5076 στις: Αύγουστος 09, 2017, 07:40:23 πμ »
Το δικό μου το είχα πάρει από watchshop.co.uk και Ελλάδα όμως παίζουν καλές τιμές.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5077 στις: Αύγουστος 09, 2017, 10:08:02 πμ »
Από εδώ έχει ψωνίσει κάνεις; https://www.eglobalcentral.eu/#/product/18339

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #5078 στις: Σεπτέμβριος 02, 2017, 14:25:19 μμ »

Δεκατρία χρόνια,έπρεπε να περάσουν πριν φτάσουν τα δέκα εκατομμύρια Casio G-Shock που πωλήθηκαν. Δεκατρία χρόνια αργότερα (το 2010) έφτασε τα πενήντα εκατομμύρια και φθάνοντας τα εκατό εκατομμύρια ήταν αρκετά για να περάσουν επτά χρόνια, δίνοντας καλή ιδέα για την τεράστια δημοτικότητα αυτών των ρολογιών.

Στην πραγματικότητα, η Casio ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει ξεπεράσει τα εκατό εκατομμύρια ρολόγια που πωλούνται (G-Shock), ένα ρολόι που άρχισε να αναπτύσσεται το 1981. Το πρώτο G-Shock,ήταν το 5000C DW-1983.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #5079 στις: Σεπτέμβριος 02, 2017, 16:09:17 μμ »
Παει πολυ καλα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος SHMAIOFOROS

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5080 στις: Σεπτέμβριος 02, 2017, 16:31:34 μμ »
 :D :D :D :D Με τόσες "λειτουργίες" που παρέχουν αυτά τα "κάζιο"...πρέπει να συγκαταλέγονται πλέον στην κατηγορία "υπολογιστής καρπού"...  ;) ;) ;) ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Κάθε δευτερόλεπτο αλλάζουν: ο χρόνος, ο άνεμος, η τύχη και η γυναίκα.

Αποσυνδεδεμένος pugman

• Sr. Member
  • Στο μεθαύριο ! ! !
    • Προφίλ
« Απάντηση #5081 στις: Σεπτέμβριος 02, 2017, 18:54:59 μμ »
In the lead up to G-Shock’s 35th anniversary in 2018, the brand have invited their international offices to each put together a short film celebrating 35 years of toughness. There are plenty of great concepts and amusing moments to be found among the 15 sub-one minute videos, but the one that really sets our dials to smile is the animated G-Torr Origins clip. Our protagonist is a small tortoise with a big ambition: he dreams of winning a strong-man contest on the ocean floor. And when his shell cracks he finds help in none other than the ultra-strong G-Shock 5600. But enough spoilers, check it out for yourself.

http://www.g-street.com.au/2017/08/we-cant-stop-laughing-at-g-torr-origins/?mc_cid=acd22f4ca6&mc_eid=4ce4e022e1
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"buy a Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself"
"Time you enjoy wasting, was not wasted." – John Lennon

Αποσυνδεδεμένος pugman

• Sr. Member
  • Στο μεθαύριο ! ! !
    • Προφίλ
« Απάντηση #5082 στις: Σεπτέμβριος 02, 2017, 19:04:28 μμ »

It looks like the retro style is here to stay. Once again, it's among the hottest trends this season in a whole host of areas, from interior design to fashion and wristwatches. Whether plain silver, dominant black, elegant gold or dreamy rose: The beautiful, retro-inspired CASIO Collection models LTP-E140R-9AEF, LTP-E140B-1AEF, LTP-E140GB-1AEF, LTP-E140-7AEF or LTP-E140G-9AEF with their thin Milanese wristbands will make sure you look stylish when checking the time. Featuring a clean, minimalist design, the analogue watches emphasize your personal style and are the perfect match for any look.

Technical Specifications

Solid stainless steel case
Stainless steel band
Tough, durable and elegant: The stainless steel wrist strap gives your watch that classic feel.
Adjustable fastening
The clasp can be individually adjusted extremely easily for maximum comfort.
3 Years - 1 Battery
The battery supplies the watch with sufficient energy for approx. three years.
Water resistance classification (WR) to ISO 22810
This model is water resistant to DIN 8310 / ISO 22810, and thus is resistant to minor splashing. Any greater water contact should be avoided.
Dimensions (H x W x D)
46,0mm x 38,0mm x 7,4mm
Weight
approx. 60,0 g

Availability of models and/or lineups may differ depending on the country or region.
Technical amendments and errors excepted. The sizes in figures do not correspond to the original sizes.
The colours may differ slightly from the original.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"buy a Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself"
"Time you enjoy wasting, was not wasted." – John Lennon

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #5083 στις: Σεπτέμβριος 02, 2017, 20:57:10 μμ »
:D :D :D :D Με τόσες "λειτουργίες" που παρέχουν αυτά τα "κάζιο"...πρέπει να συγκαταλέγονται πλέον στην κατηγορία "υπολογιστής καρπού"...  ;) ;) ;) ;)
Μια χαρα δεν ειναι?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions