0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Wagner669 στις Μάιος 14, 2020, 12:43:39 μμΠαράθεση από: Taylor 1981 στις Μάιος 14, 2020, 08:47:22 πμΠάρτο Νίκο. Ταιριάζει κ με την επιφάνεια κοπής που πήρες!τι σποντα ηταν αυτη;;; Δεν είναι ασορτι;
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Μάιος 14, 2020, 08:47:22 πμΠάρτο Νίκο. Ταιριάζει κ με την επιφάνεια κοπής που πήρες!τι σποντα ηταν αυτη;;;
Πάρτο Νίκο. Ταιριάζει κ με την επιφάνεια κοπής που πήρες!
Κανόνισε να δώ το 5610 έτσι καρναβαλο!Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι να μας μάθεις με αυτό το βίντεο ρε φίλε(όχι εσύ Δημήτρη) πως σπάς κ κατακρεουργείς ένα G?? Μπορούμε να καταλάβουμε όλοι ότι μετά απο κάτι τέτοιο παύεις να είσαι σίγουρος για την αξιοπιστία του ρολογιού σου..*Δημήτρη το να βγεί το καπάκι κ η μπαταρία είναι σχετικά εύκολο. Μετά όμως πρέπει να κάνεις ένα πετυχημένο AC για να μην καταστρέψεις κανα σενσορα κ σου δείξει μετά error..
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Μάιος 14, 2020, 13:03:01 μμΚανόνισε να δώ το 5610 έτσι καρναβαλο!Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ε οχι και καρναβαλος.....Vintage computer graphics φαση
Αλλαγή μπαταρίας σε Oceanus (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Μάιος 14, 2020, 12:39:22 μμΤι να μας μάθεις με αυτό το βίντεο ρε φίλε(όχι εσύ Δημήτρη) πως σπάς κ κατακρεουργείς ένα G?? Μπορούμε να καταλάβουμε όλοι ότι μετά απο κάτι τέτοιο παύεις να είσαι σίγουρος για την αξιοπιστία του ρολογιού σου..*Δημήτρη το να βγεί το καπάκι κ η μπαταρία είναι σχετικά εύκολο. Μετά όμως πρέπει να κάνεις ένα πετυχημένο AC για να μην καταστρέψεις κανα σενσορα κ σου δείξει μετά error..Κατανοητό man(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πάρτο Νίκο. Ταιριάζει κ με την επιφάνεια κοπής που πήρες!Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Dimi στις Μάιος 14, 2020, 14:28:31 μμΠαράθεση από: Taylor 1981 στις Μάιος 14, 2020, 12:39:22 μμΤι να μας μάθεις με αυτό το βίντεο ρε φίλε(όχι εσύ Δημήτρη) πως σπάς κ κατακρεουργείς ένα G?? Μπορούμε να καταλάβουμε όλοι ότι μετά απο κάτι τέτοιο παύεις να είσαι σίγουρος για την αξιοπιστία του ρολογιού σου..*Δημήτρη το να βγεί το καπάκι κ η μπαταρία είναι σχετικά εύκολο. Μετά όμως πρέπει να κάνεις ένα πετυχημένο AC για να μην καταστρέψεις κανα σενσορα κ σου δείξει μετά error..Κατανοητό man(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Δημήτρη νομίζω ότι μπορείς να το κάνεις ...
φανη με πρόλαβες. πολύ δύσκολο το βλεπω χωρίς touch οθόνη και με αρκετούς περιορισμούς. μάλλον θα το προσπεράσω.
About notifications... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα σου πω σε δυο χρόνια ...περιπου
Παράθεση από: filipdent στις Μάιος 13, 2020, 23:15:25 μμφανη με πρόλαβες. πολύ δύσκολο το βλεπω χωρίς touch οθόνη και με αρκετούς περιορισμούς. μάλλον θα το προσπεράσω.Παράθεση από: fanismarg1977 στις Μάιος 12, 2020, 17:39:39 μμAbout notifications... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠροσωπικά θεωρώ το να μην είναι αφής όχι τόσο και μεγάλο πρόβλημα.Οι ειδοποιήσεις σε πιο βαθμό μπορούν να δουλέψουν με όλες τις γλώσσες?Μήπως με κάποιο update γίνει μελοντικα?
Δε ξέρω το "λειτουργικό" που φοράει κατά πόσο το επιτρέπει ποιες κ πόσες γλώσσες θα μπορεί να υποστηρίξει... Κάποια update σίγουρα θα πάρει... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: fanismarg1977 στις Μάιος 14, 2020, 15:11:19 μμΔε ξέρω το "λειτουργικό" που φοράει κατά πόσο το επιτρέπει ποιες κ πόσες γλώσσες θα μπορεί να υποστηρίξει... Κάποια update σίγουρα θα πάρει... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠάντως χωρίς την αφή είναι λίγο "δυσκίνητο"Πάτα ξανά πάτα και αν κάνεις λάθος πάλι από την αρχή κτλ
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.