0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ ωραίο!Αλλα όχι σπάνιο.. Το είχες;
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Απρίλιος 06, 2020, 20:00:45 μμΠολύ ωραίο!Αλλα όχι σπάνιο.. Το είχες;Όχι, αλλά δεν ήξερα ότι το 9100 βγαίνει σε configuration solar-multiband το οποίο είναι για μένα λόγος αγοράς.
Ποιο ref εχει;Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν το έχω ψάξει αρκετά. Χθες τυχαία στο ίνστα το βρήκα και λέω κάτι μου θυμίζει αυτή η κάσα (riseman), αλλά έφαγα σκάλωμα με το tough solar και τα κόκκινα γράμματα multiband6 και λέω αμάν; τι έχουμε εδώ; δεν πρέπει να είναι φθηνό πάντως.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ωραίο, πολύ ωραίο πάντως. Αλλά πάνω από 150 ευρώ, δεν θα τα έδινα για κάτι άλλο από το 9400, όπως και τα είχα δώσει.
Παράθεση από: Giuseppe Busso στις Απρίλιος 06, 2020, 20:24:32 μμΩραίο, πολύ ωραίο πάντως. Αλλά πάνω από 150 ευρώ, δεν θα τα έδινα για κάτι άλλο από το 9400, όπως και τα είχα δώσει.Το 9400 μου αρέσει πιό πολύ απο το 9100..Κ το 9100 το θεωρώ υπερτιμημένο..
9400 είναι η ευκαιρία του αιώνα για τα G-shock με σένσορες.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.