0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
To 102 το δικουμπο ειναι πιο ωραιο αλλα πιο σπανιο...Message Transmitted through private satcom
Παράθεση από: AntonisCh στις Ιούνιος 20, 2016, 15:55:26 μμTo 102 το δικουμπο ειναι πιο ωραιο αλλα πιο σπανιο...Message Transmitted through private satcomΔεν το ξερα το 102..Πολυ ωραιο οντως, ομορφοτερο του 106..
Παράθεση από: AntonisCh στις Ιούνιος 20, 2016, 15:41:24 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλόοο
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: panos85 στις Ιούνιος 20, 2016, 02:01:46 πμΠαράθεση από: Vagelis? στις Ιούνιος 20, 2016, 01:56:39 πμΠιο όμορφο με τη negative. Το βράδυ θα ζορίζεσαι όμως...Αφού δεν το θες για δουλειά κτλ. πάρε όποιο σου αρέσει πιο πολύ... Βαγγέλη και εγώ για το μαύρο λέω. σαν ρολόι καλό είναι?Μια χαρά! Για τη δουλειά που το θες ειδικά...Αν κι εγώ για καλοκαιράκι θα τολμούσα κάτι τέτοιο:image upload
Παράθεση από: Vagelis? στις Ιούνιος 20, 2016, 01:56:39 πμΠιο όμορφο με τη negative. Το βράδυ θα ζορίζεσαι όμως...Αφού δεν το θες για δουλειά κτλ. πάρε όποιο σου αρέσει πιο πολύ... Βαγγέλη και εγώ για το μαύρο λέω. σαν ρολόι καλό είναι?
Πιο όμορφο με τη negative. Το βράδυ θα ζορίζεσαι όμως...Αφού δεν το θες για δουλειά κτλ. πάρε όποιο σου αρέσει πιο πολύ...
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Message Transmitted through private satcom
Προσωπικα, η 5600 ειναι η πιο κλασικη μαζι με αυτη της 6900 αλλα οχι και οι πιο ομορφες..
Παράθεση από: AntonisCh στις Ιούνιος 23, 2016, 00:44:32 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Message Transmitted through private satcomΗ καλύτερη σειρά της casio....απλά.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.