0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σωστός ! Αν και πρέπει να λάβουμε υπ' όψιν και την πιθανή παραμόρφωση από την φωτό, προσωπικά θεωρώ ότια. Η αναλογία καντράν και στεφάνης είναι άκυρη.β. Τα crown guards ειναι ότι και ότι, ασχετα. Αλλο σχήμα, άλλο μέγεθος.γ. Τα lugs είναι υπερβολικά μακρια.δ. Η στεφάνη είναι πιο μικρή ( διάμετρος ) από την κάσα.Εκανα μεγέθυνση της φωτό, που φάνονται οι λεπτομέρειες.Φυσικά, για τις αντανακλάσεις στο .....ζαφείρι, δεν είπα κάτι, συνήθως είναι καθρέπτης. Εδώ, σαλάτα, αλλά δεν το πολυ-υπολογίζω.
Αυτός?
Νικος Παππας , Συριζα
Δεν νομίζω να είναι ψεύτικο. Στο instagram του πάντως φαίνεται ότι έχει αρκετά ρολόγια Στάλθηκε από το SM-S938B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μόνο με ένα yacht master τον βλέπω συνέχεια.Και είπα και πριν,οι πιθανότητες να φοράει μαϊμού ο πεινιρλακιας,με τα χρήματα που έχει,είναι απειροελάχιστες αλλά κάτι δεν μου κολλάει με το πώς φαίνεται το ρολόι.
Ο πρωθυπουργός γράφοντας το ανορθόγραφο σημείωμά του στο βιβλίο επισκέψεων στο Άγιο Όρος με το Pelagos.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ο πρωθυπουργός γράφοντας το ανορθόγραφο σημείωμά του στο βιβλίο επισκέψεων στο Άγιο Όρος με το Pelagos.
Τι δουλειά έχει ο Κούλης σε νήμα για προσωπικότητες ??
Αλλά, η ορθογραφία, ΔΕΝ είναι απαραίτητο προσόν για έναν υψηλά ιστάμενο, μια και περιβάλλεται από γραμματείς και φαρισαίους, που φροντίζουν για αυτό.Ολοι οι "γράφοντες", έχουν πάντα ΔΙΟΡΘΩΤΗ ( ........εννοώ άνθρωπο ), είτε δημοσιογράφοι, είτε συγγραφείς, που κτενίζει τα κείμενα ΠΡΙΝ την δημοσίευση.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.