0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Απρίλιος 26, 2020, 15:29:31 μμΥπάρχει περίπτωση η κάσα να είναι ανέπαφη. Αν όντως συμβαίνει αυτό αγοράζεις bezel k strap κ είσαι κομπλέ!Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΘα το έφτιαχνες?Θα το άφηνα έτσι...
Υπάρχει περίπτωση η κάσα να είναι ανέπαφη. Αν όντως συμβαίνει αυτό αγοράζεις bezel k strap κ είσαι κομπλέ!Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σίγουρα θα το εφτιαχνα αν ήθελε μόνο αυτά. Αν όχι θα το έβαζα βιτρίνα κ θα αγόραζα κ ένα καινούριο. Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: oikonikos στις Απρίλιος 26, 2020, 15:35:59 μμΠαράθεση από: Taylor 1981 στις Απρίλιος 26, 2020, 15:29:31 μμΥπάρχει περίπτωση η κάσα να είναι ανέπαφη. Αν όντως συμβαίνει αυτό αγοράζεις bezel k strap κ είσαι κομπλέ!Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΘα το έφτιαχνες?Θα το άφηνα έτσι...εγω θα το άφηνα έτσι,θα το έβαζα σε διαφανές κουτί και έλεγα στα εγγόνια μου την ιστορία του. δεν το πιστεύω παντως με τόση θερμοκρασία που αναπτύχθηκε,να δουλεύει ακόμα.
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Απρίλιος 26, 2020, 15:46:30 μμΣίγουρα θα το εφτιαχνα αν ήθελε μόνο αυτά. Αν όχι θα το έβαζα βιτρίνα κ θα αγόραζα κ ένα καινούριο. Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕαν δεν φτιαχνοταν, θα το εστελνα πισω στην Casio, με επιστολη οπου θα τους ευχαριστουσα, θα τους ζητουσα να το βαλουν στο μουσειο τους και να του αλλαζουν τακτικα τη μπαταρια
Κάτι μου λέει,ότι πας και για άλλο casio
Κάτι μου λέει,ότι πας και για άλλα casio
Παράθεση από: george_ στις Απρίλιος 27, 2020, 03:01:43 πμΚάτι μου λέει,ότι πας και για άλλα casiothere, I fixed it for you
μου τρεχουν τα σαλια!Casio G-Shock NASA - DW5600NASA20Λογικά US only Estimated ship date: May 6-8(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Κ εννοείται δεν θα το φέρουν εδώ Ελλάδα...!Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.