0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωμεγα να ειναι και οτι να ναι.....
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το πλοπροφ θελω, για το αλλο υπαρχουν πολλοι μνηστηρες εδω μεσα
Παράθεση από: Elio5 στις Αύγουστος 20, 2012, 20:37:25 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το πλοπροφ θελω, για το αλλο υπαρχουν πολλοι μνηστηρες εδω μεσα έλα; δε ξέρω κανέναν!
Ρε σεις, τώρα τελευταία κανένα ρολόι δεν έχει στοιχειώσει το μυαλό μου... Καλό ή κακό είν' αυτό τώρα;
Παράθεση από: ennea στις Αύγουστος 23, 2012, 01:42:57 πμΡε σεις, τώρα τελευταία κανένα ρολόι δεν έχει στοιχειώσει το μυαλό μου... Καλό ή κακό είν' αυτό τώρα;Είσαι σίγουρος γιατι εχτες αλλα ακουγα εγω.... Εσύ εχεις μονιμο στοιχειο που σε καταδιωκει αρκετο καιρό......χι χι χι
Παράθεση από: ennea στις Αύγουστος 23, 2012, 01:42:57 πμΡε σεις, τώρα τελευταία κανένα ρολόι δεν έχει στοιχειώσει το μυαλό μου... Καλό ή κακό είν' αυτό τώρα;Έχεις αρχίσει να ωριμάζεις
Το θέμα είναι μην παρα-ωριμάσει και το ενδιαφέρον μας για τα ρολόγια λόγω της γενικότερης δυστοκίας, και πέσει σάπιο στο έδαφος.
Παράθεση από: Sol Invictus στις Αύγουστος 23, 2012, 08:41:16 πμΠαράθεση από: ennea στις Αύγουστος 23, 2012, 01:42:57 πμΡε σεις, τώρα τελευταία κανένα ρολόι δεν έχει στοιχειώσει το μυαλό μου... Καλό ή κακό είν' αυτό τώρα;Έχεις αρχίσει να ωριμάζεις Χαχαχα, λες Αντρέα;Το θέμα είναι μην παρα-ωριμάσει και το ενδιαφέρον μας για τα ρολόγια λόγω της γενικότερης δυστοκίας, και πέσει σάπιο στο έδαφος.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.