0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
η φωτογραφία που δείχνεις δεν είναι και η πλεον κατατοπιστική.θα έλεγα να ψάξεις ένα κανονικό μπλε ΑΤ
Ποια ειναι η αποψη σας για το Omega Seamaster J.Bond Limited Edition (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: diomidis στις Μάιος 31, 2017, 16:20:05 μμΠοια ειναι η αποψη σας για το Omega Seamaster J.Bond Limited Edition (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔιομήδη εγώ δεν θα το αγόραζα, περνάει απαρατήρητο στα μάτια μου.
Παράθεση από: Evangelos στις Μάιος 31, 2017, 17:40:59 μμΠαράθεση από: diomidis στις Μάιος 31, 2017, 16:20:05 μμΠοια ειναι η αποψη σας για το Omega Seamaster J.Bond Limited Edition (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔιομήδη εγώ δεν θα το αγόραζα, περνάει απαρατήρητο στα μάτια μου.Ειδικά, όταν έχει τόσα "διαμάντια" στην κατοχή του, αυτό ίσως θεωρείται "οπισθοδρόμηση".
Ενα omega ειπα να παρω μη βαρατε παιδιαΣτάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Giorgos_I στις Μάιος 31, 2017, 20:08:36 μμΠαράθεση από: Evangelos στις Μάιος 31, 2017, 17:40:59 μμΠαράθεση από: diomidis στις Μάιος 31, 2017, 16:20:05 μμΠοια ειναι η αποψη σας για το Omega Seamaster J.Bond Limited Edition (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔιομήδη εγώ δεν θα το αγόραζα, περνάει απαρατήρητο στα μάτια μου.Ειδικά, όταν έχει τόσα "διαμάντια" στην κατοχή του, αυτό ίσως θεωρείται "οπισθοδρόμηση".Οπισθοδρομηση γιατι ειναι φθηνο;;(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οπισθοδρομηση γιατι ειναι φθηνο;;(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το χει παρει ηδη Νικολα!
Δεν το εχει στοιχειώσει ακριβώς αλλα τι λετε γι'αυτό το διαφορετικο ρολοι???http://www.trifoglioitalia.com/millimetro(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.