0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: STF στις Οκτώβριος 18, 2016, 21:54:17 μμ...και μάλιστα για τα καλά!Το ερώτημα που προκύπτει είναι 38mm ή 42mm; Είναι αρκετά λεπτό και φοβάμαι πως το συγκεκριμένο ρολόι ΔΕΝ θα είναι το ίδιο ωραίο στα 42mm.Τείνω προς το 38άρι που σε σύγκριση με ένα Omega Seamaster 41,5mm ήταν σχεδόν ίδια.Στην Ελληνική αγορά το έχω βρει στα 42mm, θα τους πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω αν υπάρχει διαθέσιμο και θα πάω να το βάλω στο χέρι και θα δω!Παρ' όλα αυτά, έχετε άποψη;Καλό. Και κλασσικό. Το Tissot είναι απαράδεκτο στο design.
...και μάλιστα για τα καλά!Το ερώτημα που προκύπτει είναι 38mm ή 42mm; Είναι αρκετά λεπτό και φοβάμαι πως το συγκεκριμένο ρολόι ΔΕΝ θα είναι το ίδιο ωραίο στα 42mm.Τείνω προς το 38άρι που σε σύγκριση με ένα Omega Seamaster 41,5mm ήταν σχεδόν ίδια.Στην Ελληνική αγορά το έχω βρει στα 42mm, θα τους πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω αν υπάρχει διαθέσιμο και θα πάω να το βάλω στο χέρι και θα δω!Παρ' όλα αυτά, έχετε άποψη;
Νομίζω οτι του χρειάζεται λιγο περισσότερη προσοχή....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK...
Παράθεση από: gkblues στις Οκτώβριος 19, 2016, 00:16:31 πμΝομίζω οτι του χρειάζεται λιγο περισσότερη προσοχή....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK...αδιαφορο
Νομίζω οτι του χρειάζεται λιγο περισσότερη προσοχή....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK...
Δεν καταλαβαίνω γιατί το λέει αυτό ο κόσμος (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Λες και ξέρει και κανείς έξω από τα φόρουμ τα Nomos
Παράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 19, 2016, 00:20:25 πμΠαράθεση από: gkblues στις Οκτώβριος 19, 2016, 00:16:31 πμΝομίζω οτι του χρειάζεται λιγο περισσότερη προσοχή....GK...αδιαφοροΤο νουμερο αριστερα απο την ημερα,τι ειναι?
Παράθεση από: gkblues στις Οκτώβριος 19, 2016, 00:16:31 πμΝομίζω οτι του χρειάζεται λιγο περισσότερη προσοχή....GK...αδιαφορο
Νομίζω οτι του χρειάζεται λιγο περισσότερη προσοχή....GK...
Παράθεση από: Greg στις Οκτώβριος 19, 2016, 00:23:20 πμΠαράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 19, 2016, 00:20:25 πμΠαράθεση από: gkblues στις Οκτώβριος 19, 2016, 00:16:31 πμΝομίζω οτι του χρειάζεται λιγο περισσότερη προσοχή....GK...αδιαφοροΤο νουμερο αριστερα απο την ημερα,τι ειναι?Η Δευτέρα το 1 ----> Κυριακή το 7
Παράθεση από: STF στις Οκτώβριος 18, 2016, 21:54:17 μμ...και μάλιστα για τα καλά!Το ερώτημα που προκύπτει είναι 38mm ή 42mm; Είναι αρκετά λεπτό και φοβάμαι πως το συγκεκριμένο ρολόι ΔΕΝ θα είναι το ίδιο ωραίο στα 42mm.Τείνω προς το 38άρι που σε σύγκριση με ένα Omega Seamaster 41,5mm ήταν σχεδόν ίδια.Στην Ελληνική αγορά το έχω βρει στα 42mm, θα τους πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω αν υπάρχει διαθέσιμο και θα πάω να το βάλω στο χέρι και θα δω!Παρ' όλα αυτά, έχετε άποψη;Υπέροχη επιλογή!Το στυλ/ύφος του ρολογιού είναι τέτοιο που νοείται αποκλειστικά στη διάσταση των 38mm!
Παράθεση από: georgefl74 στις Οκτώβριος 18, 2016, 23:35:00 μμΔεν καταλαβαίνω γιατί το λέει αυτό ο κόσμος (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Λες και ξέρει και κανείς έξω από τα φόρουμ τα NomosΤο κινέζικο ΔΕΝ έχει ημερομηνία, γιατί εκεί ΟΛΕΣ οι ημέρες είναι ΙΔΙΕΣ.
Το rolex gmt σε second hand σε τι τιμη παιζουν;
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.