0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν το πήραμε για κακό κακό βρε!!απλά μου έδωσες την αφορμή να περάσω ένα μήνυμα προς τα μέλη μας!Ναι το μεγάλο!! Το οποίο από τότε που το δοκίμασα δεν το θεωρώ καθόλου μεγάλο!Άλλωστε λόγω του μέγεθους του αναγνωρίζεται και πάνω από την απόσταση των 2,5 μέτρων!!! Τόσα λεφτά δίνουμε!! Να μην το βλέπουν όλοι;;;
Παράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 06, 2015, 23:13:41 μμδεν το πήραμε για κακό κακό βρε!!απλά μου έδωσες την αφορμή να περάσω ένα μήνυμα προς τα μέλη μας!Ναι το μεγάλο!! Το οποίο από τότε που το δοκίμασα δεν το θεωρώ καθόλου μεγάλο!Άλλωστε λόγω του μέγεθους του αναγνωρίζεται και πάνω από την απόσταση των 2,5 μέτρων!!! Τόσα λεφτά δίνουμε!! Να μην το βλέπουν όλοι;;; Χαρη, έχεις δει από κοντά το νεο SD 4000?
Ακόμα με αυτό? Πάρε κάνα ρολόι
Παράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 06, 2015, 23:19:52 μμΑκόμα με αυτό? Πάρε κάνα ρολόιΆστα δεν παίζουν φράγκα, δεν ψάχνω ρολόγια και τό χω ρίξει στις παρουσιάσεις...
σόρρυ μπερδεύτηκα....το Deepsea εννοούσα.Το SD είναι ένα λίγο πιο παχύ sub χωρίς κύκλωπα
Παράθεση από: Vagelis στις Ιανουάριος 06, 2015, 23:21:51 μμΠαράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 06, 2015, 23:19:52 μμΑκόμα με αυτό? Πάρε κάνα ρολόιΆστα δεν παίζουν φράγκα, δεν ψάχνω ρολόγια και τό χω ρίξει στις παρουσιάσεις... αυτό είναι ζήλια, των δικών μου
Παράθεση από: Vagelis στις Ιανουάριος 06, 2015, 23:21:51 μμΠαράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 06, 2015, 23:19:52 μμΑκόμα με αυτό? Πάρε κάνα ρολόιΆστα δεν παίζουν φράγκα, δεν ψάχνω ρολόγια και τό χω ρίξει στις παρουσιάσεις... λοιπόν, εγώ θα αγοράζω κι εσύ θα τα παρουσιάζεις!!
Παράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 06, 2015, 23:22:15 μμσόρρυ μπερδεύτηκα....το Deepsea εννοούσα.Το SD είναι ένα λίγο πιο παχύ sub χωρίς κύκλωπαοκ, αυτό πως το βλέπεις?
sorry για την παρέμβαση στην συνομιλία σας...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.