Ο συμπαθέστατος ταχυδρόμος μου έφερε σήμερα πακέτο........
ανοίγω και τί να δω; Λάσπη, λάσπη , λάσπη!

Το πρώτο μου Mudman ή ελληνιστί Λασπάνθρωπος της Casio προστέθηκε στην συλλογή μου και το χαμόγελο από το πρωί δεν λέει να σβήσει από τα χείλη μου

Το ρολόι είναι αρκετά μεγάλο, σχεδόν σαν τον Βατραχάνθρωπο και ελαφρώς μεγαλύτερο και εντύπωση προκαλεί η πολύ καλή συναρμογή των πλαστικών μερών και η κάλυψη όλων των κομβίων με σκληρή, αλλά ελαστική μεμβράνη.
Δεν γνωρίζω αν αυτή η σφικτή αίσθηση οφείλεται στο γεγονός ότι το ρολόι κατασκευάζεται στην Ιαπωνία ή στο ότι είναι στεγανό απέναντι στην λάσπη.
Διαθέτει πυξίδα, θερμόμετρο και παγκόσμια ώρα, πέραν των άλλων, γνωστών λειτουργιών και ......ένα απίστευτα γλυκό χρώμα

Εντύπωση θετική μου προκάλεσε και η πολύ καλή ποιότητα των γραφικών, καθώς και η αναγραφή ολόκληρων των πόλεων και όχι μόνο με τρία γράμματα, π.χ. ATHENS, αντί για "ATH"

Για να μη σας κουράζω άλλο, θα σας πω, για τους λιγότερο παρατηρητικούς, πως είναι η έκδοση χωρίς τα ανθρακονήματα στο λουράκι
και χωρίς τον δέκτη Multiband για διόρθωση της ώρας μέσω λήψης ραδιοκυμάτων, που ανεβάζουν κατά εκατό ευρώ την τιμή του