βρες μου σε παρακαλω που ειπα πως δε μ'ενδιαφερει πως ειναι συναρμολογημενο ενα ρολοι και απο τι υλικα αποτελειται...ουτε πως δε θελω να'ναι το προιον που θ'αγορασω vfm...
το θεμα ειναι να καταλαβαινομαστε μεταξυ μας που συζηταμε αυτη τη στιγμη...
ειναι σαν τις συζητησεις που κανω μ'αλλους φιλους μου για τις μηχανες...εγω οδηγω ducati αυτοι χοντα,γιαμαχα,σουζουκι κτλ...
ναι θα την παρω πιο ακριβα,θα μου χαλασει πιο ευκολα,θα την παω πολυ πιο συχνα και θα πληρωσω πολυ περισσοτερα στον τεχνικο κτλ κτλ κτλ...
οι φιλοι μου απ'την αλλη βενζινη,λαδακι,σερβις που και που...εχουμε τσακωθει απειρες φορες...αλλα τι να κανω..δε τη θελω απλως για να μετακινουμαι..τη θελω και για τα συναισθηματα που μονο αυτη μπορει να μου προσφερει...
καπως ετσι ειναι και με τα ρολογια...θελω το τισσω των 500 στο χερι(το αντιστοιχο σεικο μπορει να'κανε 200) αλλα οταν βλεπω αυτο το 1853 το μυαλο μου ταξιδευει αλλου...
το ξερω πως δε μπορεις να με καταλαβεις και πως ανετα μπορεις να'χεις την αποψη σου οπως και εγω δε μπορω να καταλαβω εσενα...
το σημαντικο ειναι αυτο που πολυ σωστα ειπωθηκε πιο πανω..να ψηφιζεις με τα χρηματα σου..αν το κανεις η εχεις σκοπο να το κανεις τοτε δε θα χρειαζετε να αποδυκνυεις συνεχεια το ποσο ανωτερο ειναι το ιαπωνικο ρολοι..θα το φορας και θα σε καλυπτει απο μονο του...οπως και εγω δε νιθω την αναγκη να αποδειξω τη μεγαλη διαφορα που υπαρχει αναμεσα σε ελβετο και ιαπωνα η σε ducati kai honda...μιλουνε τα συναισθηματα για μενα...