Εδώ είμαστε εμείς, για να τους το πουλήσουμε με καπέλο (και δασμούς)! 
Παρεμπιπτόντως, ένας Ρώσος χθες, που πούλαγε το δικό του στο insta, ζήταγε $299.
Συνήθως δεν βγάζεις άκρη με δαύτους. Εγώ είχα στο watchlist και κοίταζα ένα vintage κομμάτι, που σέρνεται στο ebay κάνα εξάμηνο τώρα, λόγω της υψηλής τιμής του. Του στέλνω μήνυμα, του λέω «ρε συ φίλε, σκέφτεσαι κάτι καλύτερο από πλευράς τιμής, μπας και τα βρούμε ;». Τα πήρε στο κεφάλι όπως φαίνεται και μου απαντάει, «δίκιο έχεις φίλε μου, η τιμή δεν είναι σωστή, καλά που μου το επισήμανες !» και πάει αμέσως και την ανεβάζει 50%, λες και μου έβαζε πρόστιμο για την ερώτηση. Τέλος πάντων, οι Ρώσσοι έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με τα ρολόγια, διαχρονικά. Οι γερμαναράδες στον πόλεμο έλεγαν αστειευόμενοι ότι αν θες να καθαρίσεις έναν Ρώσσο μέσα στο σκοτάδι αρκεί να στρέψεις το πολυβόλο εκεί που ακούγεται τικ-τακ. Βέβαια στη συνέχεια τους κόπηκαν τα γελάκια και τα γερμανικά ρολόγια κατέληξαν όλα να κάνουν τικ-τακ μέσα σε ρώσσικες τσέπες, σαν λάφυρα.
сука блядь
Χαχα, θα μας βλαστημάνε, το κόλπο με τα 170862 αποτελεί τη μεγαλύτερη νίκη της Ελλάδας σε βάρος τους, αμέσως μετά το Ευρωμπάσκετ του ΄87 !