Ήρθα αργά στο πάρτυ και πιστεύω το θέμα το καλύψατε όλοι οι συμμετέχοντες. Οπότε θα καταθέσω μόνο την εμπειρία μου της επαφής με GS.
Την άποψή μου για την Seiko την έγραψα και παλαιότερα και επειδή έχω επισκεφτεί κατάστημα με πλήρη γκαμα GS και τα έχω πιάσει στα χέρια μου και τυνχάνω και Rolex fan απλά υποκλίνομαι στην ποιότητα Seiko.
Για λιγότερα λεφτά παίρνεις περισσότερο και καλύτερο μηχανικά ρολόι. Και στο συγκεκριμένο συγκριτικό έχουμε ένα σύγχρονο Seiko απέναντι σε παρωχημένης γεννεάς Ρολεξ. Ως μηχανήματα δεν υπάρχει σύγκριση.
Από εκεί και πέρα περι ορέξως κολοκυθόπιτα, ο καθένας ζυγίζει και άλλα άυλα κριτήρια και αποφασίζει.
Κρίνοντας από τον εαυτό μου πάντως που με γοητεύει η ποιότητα της Seiko και τα γούστα μου είναι κοντά στον Ιαπωνικό συντηρητισμό και πραγματικά θέλω ένα GS στην συλλογή μου......., παραόλα αυτά πως γίνεται και πάντα το GS γλυστράει μία δύο θέσεις κάτω απο την θέση της επόμενης αγοράς μου και ο άτιμος ο Ελβετός χώνεται 1ος στην σειρά αγορών;;;
Αυτή είναι και η τελική γραμμή, όλοι τα παράδέχονται τα GS αλλα την ώρα της κρίσεως..... Swiss Made.
Δεν ψηφίζω, όπου και να ρίξω την ψήφο μου θα έχω τύψεις.
Προσωπικά με ένα πεντοχίλιαρο στο χέρι μεταξύ των δύο θα διάλεγα το SD αλλά όποιος με ρωτούσε θα του έλεγα να παρει το Seiko. Χάλια