Αποστολέας Θέμα: Grand Seiko Diver Vs Rolex SD  (Αναγνώστηκε 37213 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gsb

• Sr. Member
  • ..no date times!!
    • Προφίλ
    • http://www.polite.gr/
Απ: Grand Seiko Diver Vs Rolex SD
« Απάντηση #105 στις: Μάιος 03, 2012, 01:28:23 πμ »
εχουμε μεγαλη πλακα!!
στο θεμα "Τωρα τελευταια εχει στοιχιωσει το μυαλο μου...." που
παρελαυνει καθε "ρολογιάς ρολοι", τα δυο ιερα τερατα της
συζητησης, δεν εμφανιζονται ουτε μια φορα!!  :D

http://www.greekwatchforum.gr/index.php?topic=358.0
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Μάιος 03, 2012, 01:31:11 πμ »
εχουμε μεγαλη πλακα!!
στο θεμα "Τωρα τελευταια εχει στοιχιωσει το μυαλο μου...." που
παρελαυνει καθε "ρολογιάς ρολοι", τα δυο ιερα τερατα της
συζητησης, δεν εμφανιζονται ουτε μια φορα!!  :D

http://www.greekwatchforum.gr/index.php?topic=358.0

λογικο ειναι!γιατι καποιοι τα εχουν Η ειναι πολυ κοντα να τα αποκτησουν! ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος TheseusGR

• Member
  • **
  • The more you own, the more you know you don't own.
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Μάιος 03, 2012, 02:07:38 πμ »
Ήρθα αργά στο πάρτυ και πιστεύω το θέμα το καλύψατε όλοι οι συμμετέχοντες. Οπότε θα καταθέσω μόνο την εμπειρία μου της επαφής με GS.

Την άποψή μου για την Seiko την έγραψα και παλαιότερα και επειδή έχω επισκεφτεί κατάστημα με πλήρη γκαμα GS και τα έχω πιάσει στα χέρια μου και τυνχάνω και Rolex fan απλά υποκλίνομαι στην ποιότητα Seiko.

Για λιγότερα λεφτά παίρνεις περισσότερο και καλύτερο μηχανικά ρολόι. Και στο συγκεκριμένο συγκριτικό έχουμε ένα σύγχρονο Seiko απέναντι σε παρωχημένης γεννεάς Ρολεξ. Ως μηχανήματα δεν υπάρχει σύγκριση.

Από εκεί και πέρα περι ορέξως κολοκυθόπιτα, ο καθένας ζυγίζει και άλλα άυλα κριτήρια και αποφασίζει.

Κρίνοντας από τον εαυτό μου πάντως που με γοητεύει η ποιότητα της Seiko και τα γούστα μου είναι κοντά στον Ιαπωνικό συντηρητισμό και πραγματικά θέλω ένα GS στην συλλογή μου......., παραόλα αυτά πως γίνεται και πάντα το GS γλυστράει μία δύο θέσεις κάτω απο την θέση της επόμενης αγοράς μου και ο άτιμος ο Ελβετός χώνεται 1ος στην σειρά αγορών;;;

Αυτή είναι και η τελική γραμμή, όλοι τα παράδέχονται τα GS αλλα την ώρα της κρίσεως..... Swiss Made.

Δεν ψηφίζω, όπου και να ρίξω την ψήφο μου θα έχω τύψεις.

Προσωπικά με ένα πεντοχίλιαρο στο χέρι μεταξύ των δύο θα διάλεγα το SD αλλά όποιος με ρωτούσε θα του έλεγα να παρει το Seiko. Χάλια  ???
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gsb

• Sr. Member
  • ..no date times!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Μάιος 03, 2012, 09:35:37 πμ »
Και στο συγκεκριμένο συγκριτικό έχουμε ένα σύγχρονο Seiko απέναντι σε παρωχημένης γεννεάς Ρολεξ. Ως μηχανήματα δεν υπάρχει σύγκριση.

συγνωμη θησεα, αλλα αν εγω θεωρουσα το sd τοσο πισω σε
σχεση με το gs δεν θα το πλησιαζα ουτε με τη σκεψη..
στο κατω-κατω, το sd "βουταει" 1000 μετρα πιο κατω!  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Μάιος 03, 2012, 10:09:50 πμ »
Seiko από μένα!

Φιλικά
Νίκος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
OMegasNik Ο ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΩΝ!
είμαι ακόμη εδώ!

time_ keeper

• Επισκέπτης
« Απάντηση #110 στις: Μάιος 03, 2012, 23:23:05 μμ »
Ήρθα αργά στο πάρτυ και πιστεύω το θέμα το καλύψατε όλοι οι συμμετέχοντες. Οπότε θα καταθέσω μόνο την εμπειρία μου της επαφής με GS.

Την άποψή μου για την Seiko την έγραψα και παλαιότερα και επειδή έχω επισκεφτεί κατάστημα με πλήρη γκαμα GS και τα έχω πιάσει στα χέρια μου και τυνχάνω και Rolex fan απλά υποκλίνομαι στην ποιότητα Seiko.

Για λιγότερα λεφτά παίρνεις περισσότερο και καλύτερο μηχανικά ρολόι. Και στο συγκεκριμένο συγκριτικό έχουμε ένα σύγχρονο Seiko απέναντι σε παρωχημένης γεννεάς Ρολεξ. Ως μηχανήματα δεν υπάρχει σύγκριση.

Από εκεί και πέρα περι ορέξως κολοκυθόπιτα, ο καθένας ζυγίζει και άλλα άυλα κριτήρια και αποφασίζει.

Κρίνοντας από τον εαυτό μου πάντως που με γοητεύει η ποιότητα της Seiko και τα γούστα μου είναι κοντά στον Ιαπωνικό συντηρητισμό και πραγματικά θέλω ένα GS στην συλλογή μου......., παραόλα αυτά πως γίνεται και πάντα το GS γλυστράει μία δύο θέσεις κάτω απο την θέση της επόμενης αγοράς μου και ο άτιμος ο Ελβετός χώνεται 1ος στην σειρά αγορών;;;

Αυτή είναι και η τελική γραμμή, όλοι τα παράδέχονται τα GS αλλα την ώρα της κρίσεως..... Swiss Made.

Δεν ψηφίζω, όπου και να ρίξω την ψήφο μου θα έχω τύψεις.

Προσωπικά με ένα πεντοχίλιαρο στο χέρι μεταξύ των δύο θα διάλεγα το SD αλλά όποιος με ρωτούσε θα του έλεγα να παρει το Seiko. Χάλια  ???

ζεις ενα δραμα!!
 :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Μάιος 04, 2012, 11:07:28 πμ »
Και στο συγκεκριμένο συγκριτικό έχουμε ένα σύγχρονο Seiko απέναντι σε παρωχημένης γεννεάς Ρολεξ. Ως μηχανήματα δεν υπάρχει σύγκριση.

Έπρεπε να διευκρινήσω ότι εννοώ την εξωτερική εικόνα που αποπνέει το κάθε ρολόι. Αν τα κρατήσεις στο χέρι σου έχεις ένα μικρό ελαφρύ, συντηρητικό καθαρά tool ρολοί σχεδιασμένο πριν 10ετίες.... Και από την άλλη το Seiko είναι πιο χλιδάτο, πιο bling, πιο φινιρισμένο, πιο εντυπωσιακό, σχεδιασμένο με τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς. Αν δεν βλέπεις το όνομα δεν πιστεύω να υπάρχει κανείς άσχετος καταναλωτής που θα πεί ότι το Rolex του φαίνεται ποιοτικότερο.

Για τα έσω δεν τίθεται θεμα σκυλιά και τα δύο, με προφανή υπεροχή του Rolex λόγω βάθους, ποιος όμως το χρειάζεται και τι σημασία έχει μετά τα 300m υδατοστεγανότητηα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Μάιος 04, 2012, 11:28:47 πμ »

Έπρεπε να διευκρινήσω ότι εννοώ την εξωτερική εικόνα που αποπνέει το κάθε ρολόι. Αν τα κρατήσεις στο χέρι σου έχεις ένα μικρό ελαφρύ, συντηρητικό καθαρά tool ρολοί σχεδιασμένο πριν 10ετίες.... Και από την άλλη το Seiko είναι πιο χλιδάτο, πιο bling, πιο φινιρισμένο, πιο εντυπωσιακό, σχεδιασμένο με τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς. Αν δεν βλέπεις το όνομα δεν πιστεύω να υπάρχει κανείς άσχετος καταναλωτής που θα πεί ότι το Rolex του φαίνεται ποιοτικότερο.

Για τα έσω δεν τίθεται θεμα σκυλιά και τα δύο, με προφανή υπεροχή του Rolex λόγω βάθους, ποιος όμως το χρειάζεται και τι σημασία έχει μετά τα 300m υδατοστεγανότητηα.

με αυτο θα ειχε ενδιαφερον να δουμε ποιος θα ηταν ο νικητης(ποιοτητα)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gsb

• Sr. Member
  • ..no date times!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Μάιος 04, 2012, 13:21:04 μμ »
χμμ..
το deep-sea ισως να μην το προτιμουσα.  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
το 'πε και το 'κανε!!

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Μάιος 04, 2012, 13:44:47 μμ »
DSPD ....τo πιο σκληροτράχηλο και ποιοτικό sub..... το θέμα είναι θα το αγόραζες; Για τα δικά μου γούστα είναι too much. Τώρα βέβαια αν φορούσα μεγάλα ρολόγια (και είχα τον καρπό να το υποστηρίξω) θα ήταν μία δυνατή επιλογή.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Μάιος 04, 2012, 13:46:12 μμ »
DSPD ....τo πιο σκληροτράχηλο και ποιοτικό sub..... το θέμα είναι θα το αγόραζες; Για τα δικά μου γούστα είναι too much. Τώρα βέβαια αν φορούσα μεγάλα ρολόγια (και είχα τον καρπό να το υποστηρίξω) θα ήταν μία δυνατή επιλογή.

οχι,αλλα ποιοτικα πως ειναι?μπορει να χτυπησει το Grand Seiko Diver ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gsb

• Sr. Member
  • ..no date times!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Μάιος 04, 2012, 14:25:30 μμ »
το ρολοι σε κερδιζει με τη στιβαροτητα του,
αλλα αυτο που λεει ο θησεας εχει μεγαλη ση-
μασια για τα δικα μου κριτηρια!  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
το 'πε και το 'κανε!!

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Μάιος 04, 2012, 14:31:04 μμ »

οχι,αλλα ποιοτικα πως ειναι?μπορει να χτυπησει το Grand Seiko Diver ?

Διπλα δίπλα με το DSSD δεν τα έχω δεί αλλά όταν είδα τα GS η αρχική μου εντύπωση ήτανε ότι από φινίρισμα ήταν ανώτερα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος i palios

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Μάιος 04, 2012, 22:52:14 μμ »
Καλησπερα κι απο μενα
Ψηφιζω,SD γιατι σαν ρολοι κατα την ταπεινη μου αποψη σου εξασφαλιζει περισσοτερα πλεονεκτηματα συνολικα απο το GS.
Εχω την γνωμη οτι καποιος που θελει να παρει ενα καλο ρολοι δυσκολα θα επιλεξει το GS, και μονο αν ειναι ψαγμενος (σαν κι εμας) η εχει καποια ποιοτικα ρολογια και του λειπει το συγκεκριμενο κατα τ αλλα καλο ρολοι.
Δεν νομιζω οτι ειναι εμποδιο που δεν αντπροσωπευεται αποδειξη αυτου ειναι τα αλλα ρολογια που παιρνουμε απο ΝΕΤ το GS νομιζω οτι δεν τοχει κανενας μας.
H Seiko κυριαρχει στο κομματι καλο και οικονομικο ρολοι,το ποιοτικο και ακριβο ρολοι που θα φιαξει φευγει απο την βασικη της γραμμη και αποτελει εξαιρεση που ομως βαζει σε αμφιβολιες τον μεσο καταναλωτη γιατι ετσι τον εχει μαθει.
Εν αντιθεσει με την Ρολεχ που εχει θεσει μονο στο ακριβο και ποιοτικο ρολοι οπου και κυριαρχει.
Φιλικα  Palios. ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Μάιος 05, 2012, 00:38:50 πμ »

H Seiko κυριαρχει στο κομματι καλο και οικονομικο ρολοι,το ποιοτικο και ακριβο ρολοι που θα φιαξει φευγει απο την βασικη της γραμμη και αποτελει εξαιρεση που ομως βαζει σε αμφιβολιες τον μεσο καταναλωτη γιατι ετσι τον εχει μαθει.

Γιαννη η Seiko βγαζει ρολογια παραπλησιας τιμης με τα Ρολεξ απο το 1952...μη κοιτας που στο Ελλαδισταν τα ''μαντατα'' φτανουν παντα 50 χρονια αργοτερα...εγω θα ελεγα οτι ειναι μια μαρκα που βγαζει ενδιαφεροντα ρολογια για καθε βαλαντιο.
Φυσικα η Ρολεξ ανεκαθεν κατασκευαζε μονο premium ρολογια σε ενα πολυ στενο φασμα τιμων.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions