Κατά τη γνώμη μου η ατυχία μου οφείλεται μόνο στην αρχική επιλογή αυτής της μάρκας.
Από εκεί και ύστερα δεν είναι θέμα ατυχίας, αλλά ανικανότητας του συγκεκριμένου εξουσιοδοτημένου (!!!) τεχνίτη. Γιατί όπως έχω γράψει και πιο πάνω αποκλείεται σε μια παραγωγική μονάδα να έχεις 100% επιτυχία. Εκεί ακριβώς όμως, κρίνεται και η ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρείας που το παράγει. Το πόσο γρήγορα και αξιόπιστα θα εντοπίσει και θα επιδιορθώσει τη βλάβη, για να μείνουν οι πελάτες της ευχαριστημένοι και να την προτιμήσουν στο μέλλον, καθώς και να τη συστήσουν σε άλλους...
Μέχρι στιγμής πάντως καμία κίνηση από Ελβετία. Θα τους πάρω και τηλέφωνο για να τους ζητήσω το e-mail τους και το fax και ύστερα θα προχωρήσω στο άλλο forum που μου ανέφερε ο Γιώργος.
Και για να γελάσουμε, το καλύτερο που μου είχε πει ο Βράχας όταν είχα πληρώσει για την επισκευή : "αυτό το ρολόι είναι Ferrari, οπότε λογικό είναι το τιμολόγιο που σου χρεώσαμε!" και την επόμενη που του το είχα πάει του είπα "Τί να τη κάνω τη Ferrari όταν δεν παίρνει μπρος;"