Αποστολέας Θέμα: Επισκευή σε Zenith El Primero (Rainbow)  (Αναγνώστηκε 22179 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος glyrakos

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Επισκευή σε Zenith El Primero (Rainbow)
« στις: Απρίλιος 28, 2012, 10:06:20 πμ »
Γειά σας,
Είμαι νέο μέλος και γράφτηκα εδώ γιατί έχω φτάσει στο "αμήν" που λένε.
Έχω ένα Zenith El Primero (Rainbow) με χρονόμετρο και ημερομηνία από το 2002 και το έχω πάει για service πάνω από 10 φορές. Έχω δε πληρώσει σημαντικά ποσά για τις επισκέψεις μου στο επίσημο service. Το αποτέλεσμα είναι ότι ποτέ το ρολόι δεν έχει λειτουργήσει σωστά για 1 βδομάδα. Και τί εννοώ με αυτό. Πότε μου το ρυθμίζουν και πάει μπροστά 2-3 λεπτά στη βδομάδα και πότε πάει πίσω αντίστοιχα (τώρα πάει πίσω), ενώ μου αναφέρουν κάθε φορά ότι κάτι άλλαξαν. Να τονίσω ότι το φοράω όλη την ημέρα στο χέρι μου εκτός από το βράδυ (7 ώρες). Έχω παρατηρήσει ότι όταν το διορθώνω και το κουρδίζω πάει καλά για 2-3 ημέρες και μετά χάνει. Από το service όλες τις φορές μου έχουν πει ότι είναι εντάξει (το έχουν τσεκάρει με κάποιο όργανο), αλλά όταν το φοράω δεν είναι!
Θα ήθελα μια βοήθεια από εσάς για κάποιο έμπειρο και έμπιστο τεχνίτη, γιατί στη αντιπροσωπεία αποκλείεται να το ξαναπάω!
Ευχαριστώ.   
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Επισκευή σε Zenith El Primero (Rainbow)
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 28, 2012, 11:59:42 πμ »
Αγαπητέ φίλε λυπάμαι για την ταλαιπωρία σου και μου κάνει εντύπωση γιατί ο El Primero είναι φανταστική μηχανή!

Φιλικά
Νίκος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
OMegasNik Ο ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΩΝ!
είμαι ακόμη εδώ!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 28, 2012, 12:33:42 μμ »
Ανεξαρτητος τεχνιτης ή Ελβετια ,στην εταιρια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος glyrakos

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 28, 2012, 14:05:03 μμ »
@omegasnik. Δεν είμαι ειδικός στους αυτόματους μηχανισμούς αλλά ούτε στον εχθρό μου δε θα το πρότεινα!!! Από την αρχή μου σταμάταγε ενώ το φόραγα!
@george_. Για να είμαι ειλικρινής δε σε κατάλαβα. Μου προτείνεις να το πάω πάλι στην εταιρεία; Αν ναι τότε θα σκανάρω όλο το ιστορικό (με τα επίσημα έγγραφα από τον αντιπρόσωπο) και θα στο στείλω. Είμαι πολύ περίεργος (με την καλή έννοια) να δω την απάντησή σου μετά... 
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 28, 2012, 14:18:20 μμ »
Σε καταλαβαίνω και βέβαια έχεις απόλυτο δίκιο να αισθάνεσαι έτσι, απλά η συγκεκριμένη μηχανή έχει πιστοποιήσει την αξία της στο χρόνο οπότε μάλλον είσαι άτυχος στο συγκεκριμένο τεμάχιο που πιθανόν να έχει κάποια αστοχία! Στείλε το στην Ελβετία στην εταιρία κατά τη γνώμη μου εξηγώντας τους την όλη κατάσταση! Ίσως κερδίσεις κάτι ...

Φιλικά
Νίκος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
είμαι ακόμη εδώ!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 28, 2012, 14:20:25 μμ »
@omegasnik. Δεν είμαι ειδικός στους αυτόματους μηχανισμούς αλλά ούτε στον εχθρό μου δε θα το πρότεινα!!! Από την αρχή μου σταμάταγε ενώ το φόραγα!
@george_. Για να είμαι ειλικρινής δε σε κατάλαβα. Μου προτείνεις να το πάω πάλι στην εταιρεία; Αν ναι τότε θα σκανάρω όλο το ιστορικό (με τα επίσημα έγγραφα από τον αντιπρόσωπο) και θα στο στείλω. Είμαι πολύ περίεργος (με την καλή έννοια) να δω την απάντησή σου μετά...

Να μιλησεις με την Zeinith στην Ελβετια,μεσω μαιλ ή τηλεφωνικα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Theminio

• Sr. Member
  • Μάθε μπαλίτσα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 28, 2012, 14:59:51 μμ »
Και κάποιος άλλος συμφορουμίτης δεν είχε πρόβλημα με Ελ Πριμερο προσφατα;  Βρήκε άκρη;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος glyrakos

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 28, 2012, 17:38:46 μμ »
Καταρχάς πρέπει να ομολογήσω ότι πρώτη φορά σε forum μου συμβαίνει ένας νέος λαμβάνει τόσες απαντήσεις σε τόσο λίγο χρόνο! Σας ευχαριστώ όλους θερμά!!!
Τώρα george_ εννοείται ότι έχω στείλει e-mail στην Ελβετία και μου απάντησε η Ελλάδα (λογικό όταν εμπιστεύεται η μαμά εταιρεία τους αντιπροσώπους της να προωθεί τα μηνύματα). Τηλέφωνο δε τους πήρα ούτε θα τους πάρω. Δεν έχει νόημα κατά τη γνώμη μου. Τα γραπτά μένουν και έχουν μεγαλύτερη αξία. Να αναφέρω επίσης ότι είχα ζητήσει επανειλημμένως από την Ελλάδα να το στείλουν στην Ελβετία, αλλά για κάποιο άγνωστο σε εμένα λόγο δεν το έκαναν.
Σχετικά με τη μηχανή γι' αυτό και το προτίμησα Νίκο. Και το καταλαβαίνω σε μια παραγωγική διαδικασία δεν μπορεί να παραχθούν 100% τα ίδια προϊόντα, όσοι έλεγχοι ποιότητας και να υπάρχουν. Όμως γι' αυτό υπάρχει η εγγύηση ή/και η απόσυρση-αντικατάσταση (σε άλλες περιπτώσεις).
Απλά επειδή μου το σύστησε το forum ένας γνωστός είπα να ρωτήσω για κάποιον άλλο καλό και έμπιστο τεχνίτη, γιατί πολύ απλά δεν έχει νόημα να το στείλω για άλλη μια φορά στον επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα!
Βεβαίως για του λόγου του αληθές αν θέλετε μπορώ να στείλω όλα τα έγγραφα που πιστοποιούν το πόσες φορές έχει εισέλθει και εξέλθει με πρόβλημα.
Για να μην αναφέρω τα κουμπιά (νομίζω μπουζουάρ μου τα είχαν αναφέρει) ότι τα άλλαξα μια φορά και θέλουν πάλι αλλαγή γιατί έχει φύγει ο χρυσός ( ; ) χωρίς να έχει υποστεί κάποια αβαρία ή κακομεταχείριση.
Ευχαριστώ και πάλι όλους σας.

Γιάννης
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 28, 2012, 17:41:06 μμ από glyrakos »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 28, 2012, 17:41:05 μμ »
Τα κεντρικα τι σου ειπαν,απο τη στιγμη που το προβλημα δεν εχει λυθει στην Ελλαδα!?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος glyrakos

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 28, 2012, 17:42:12 μμ »
Δεν τους ξαναέστειλα μήνυμα (στην Ελβετία) γιατί πιστεύω ότι θα ακολουθηθεί η ίδια οδός!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Απρίλιος 28, 2012, 17:46:05 μμ »
Κανε μια τελευταια προσπαθεια.Ενημερωσε τους οτι την περιπετεια σου,θα την γραψεις στα μεγαλα φορα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Απρίλιος 29, 2012, 10:18:59 πμ »
Δηλαδή εξήγησες γραπτώς την περιπέτειά σου στη μαμά Zenith και σε παρέπεμψαν για απάντηση στο υποκατάστημα το οποίο στην ουσία εμπλέκεται από την αρχή στην περιπέτειά σου! Δηλαδή αν στείλεις για καθολικό service το ρολόι σου στην Ελβετία (όπως έχεις δικαίωμα φυσικά) θα στο στείλουν στην Ελλάδα για service?
Αν ισχύει κάτι τέτοιο χάνει πολλούς πόντους για μένα η Zenith!
Επιμένω να το στείλεις Ελβετία για καθολικό service!

Φιλικά
Νίκος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
είμαι ακόμη εδώ!

Αποσυνδεδεμένος glyrakos

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Απρίλιος 29, 2012, 18:15:23 μμ »
@ omegasnik. Εννοείται ότι εξήγησα αναλυτικά. Βέβαια το έχω στείλει καμιά 4 χρόνια πριν επομένως και οι επισκέψεις μου ήταν λιγότερες (νομίζω 4-5). Και ναι με παρέπεμψε στην Ελλάδα. Γι' αυτό και το έβαλα άλλες τόσες φορές πλήρωσα μέχρι τώρα ένα σεβαστό ποσό και το ρολόι πάει χειρότερα από κάποιο της τάξης των 50€!!!
Θα αρχίσω σε λίγο να σκανάρω όλη την περιπέτειά μου και θα σας την κοινοποιήσω όπως επίσης και στην Ελβετία.
Κρίμα πολύ κρίμα να εκτίθεται μια εταιρεία του βεληνεκούς της Zenith από τέτοιους τεχνίτες...
Εκτός και εάν φταίει η ίδια η μαμά που δεν τους έχει εκπαιδεύσει σωστά.
Για να λέμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος glyrakos

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Απρίλιος 30, 2012, 14:09:37 μμ »
Καλημέρα στην παρέα.
Να ενημερώσω ότι σήμερα έστειλα γραπτώς το αίτημά μου στο αντιπρόσωπο για δωρεάν επισκευή στην Ελβετία. Αναμένω νέα και θα ενημερώσω. (προφορικά μου αρνήθηκε για δωρεάν επισκευή, αλλά συμφώνησε να το στείλει, ενώ πέρσυ που του το είχα ζητήσει για κάποιο λόγο που μόνο εκείνος γνωρίζει δεν το έστειλε Ελβετία...)
Έχω και όλη την ιστορία. Με την Ελβετία μίλησα με email το 2005 και από τότε συνολικά έχει μπει 7 φορές χαλασμένο και έχει βγει άλλες τόσες σε παρόμοια κατάσταση. Υπήρχε και άλλη μια (εκτός των 7) το 2003 που μου είχαν φτιάξει τις βόλτες του κεντρικού μπουζουάρ γιατί δεν βίδωνε το κεντρικό κουμπί με αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνο να εισέλθει υγρασία. Το ρολόι σημειωτέον το αγόρασα 27/9/2002 και σε λιγότερο από χρόνο έβγαλε τη πρώτη βλάβη, παρόλη την πολύ προσεχτική μου μεταχείρηση!

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Sol Invictus

• Sr. Member
  • ...to the Unconquered Sun
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Απρίλιος 30, 2012, 16:15:32 μμ »
Φίλε glyrakos. Η γενική απάντηση της εταιρίας, στα συνεχή και από ότι αντιλαμβάνομαι, ίδια επαναλαμβανόμενα προβλήματα του ρολογιού πια ήταν? Δηλαδή με 2 γραμμές πως δικαιολογούν, ότι το ρολόι έχει σερβιριστεί 7 φορές για το ίδιο πρόβλημα? Επίσης νομίζω ότι ένα ρολόι εκτός εγγύησης που μπαίνει για κάποιο πρόβλημα στο εκάστοτε επίσημο σέρβις, πρέπει όταν βγει, να έχει κάποια εγγύηση τουλάχιστον για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Εσένα δεν σου δίναν μετά από κάθε επίσκεψη κάποια εγγύηση?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions