Ser και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το rubber, είναι ελαφρύ, και το ρολόι θα γυρίζει στον καρπό σου. Οπότε, θα πρέπει να το σφιγγεις με όλα τα κακά επακόλουθα. Πόσο βάρος έχει?
Σωστός ! Τέτοια έχω και εγώ. Πάνε και στα πόδια. Ειναι γεμάτα σκάγια, και βρίσκεις διάφορα βάρη. Και μετά, ........γεμίζεις και τα φυσέκια
Η φυγή του Sub άνοιξε τον δρόμο για το SD43. Για να δούμε αν θα λειτουργήσει θετικά αυτή η αντικατάσταση!Πόσα SD43 έχουμε πια στο φόρουμ? Νομίζω 4 ή 5;
Έφυγε από σένα και έρχεται προς τα εδώ
Πήρες το Sub του Δημήτρη ? Καλορίζικο !
Οχι Γιωργαρε. Δεν πήρε το δικό μου. Το δικό μου έγινε ανταλλαγή για το Hulk.
Από την δήλωση, αυτό κατάλαβα ! Πάλι λάθος έκανα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καιρό εχω να ποσταρω. Ας κανω ένα comeback. Κάποια έφυγαν, ήρθαν κάποια άλλα. Προ διμήνου ήρθε το speedmaster galaxy.Πριν μια βδομάδα το cartier το ορθόδοξο. Και προχθές το sea dweller. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.