0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@Alexandros00@SAn@P.I.T.@grigoris gs@Tangerine Dream@watchmanΕυχαριστώ για τις ευχές παίδες.Σίγουρα είναι ένα ρολόι πέρα από μόδες και τάσεις. Aποτελεί εμπορική αποτυχία της Tudor...είναι τόσο αποτυχημένο που το βρήκα σε βιτρίνα του μεγαλύτερου ίσως AD στην Ελλάδα, ο οποίος το προτείνει σε όλους σχεδόν τους πελάτες και κανείς δεν το παίρνει. Το δοκίμασα πριν από 6 μήνες και δεν το περίμενα να είναι ακόμα διαθέσιμο...και με σοβαρή έκπτωση.Έχω μία αδυναμία στο rose logo που δεν κατάλαβα ποτέ γιατί το κατάργησε η Tudor. Μου αρέσουν πολύ και οι δείκτες του Ranger, το μέγεθος και το ιδιαίτερo Bund...και φυσικά με εξιτάρει το ότι δεν το βλέπεις συχνά. Πιστεύω ότι έπεσε θύμα των Black Bay όπως κι άλλα ωραία και ενδιαφέροντα μοντέλα της εταιρείας. Καθώς δθσκολεύομαι όταν βλέπω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια ΒΒ και Pelagos σε διάφορες παραλλαγές, βρίσκω τo Ranger όμορφο, καλοφτιαγμένο και πέρα από τα συνηθισμένα, στην κατεύθυνση που θέλω να πάω την συλλογή μου.
Και για μενα υπαρχει κατι καινουριο σημερα.Μετα απο την παρενθεση των tudor, ενα πανερι ειναι απαραιτητο!! Ειναι εμπνευσμενο απο τα panerai που κυκλοφορησαν κατα τη διαρκεια του Β'παγκοσμιου πολεμου, χωρις καμμια ενδειξη, για να μην φανερωνεται η ταυτοτητα οσων τα φορουσαν.
Ευχαριστώ Αλέξανδρε! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σπύρο για μια στιγμή μου φάνηκε εκεί στο βάθος κάτω από το 12 να λέει Pagani...!!!
Χαχαχαααα σε πειράζω. Πανέμορφη πανερούκλα! Καλοφόρετο με χαρές!
Παναγιώτη. Ωραίο ρολόι.. ελπίζω όταν το φοράς να νοιώθεις ότι είσαι ο spyoly
Δύο μέρες έλειψα βρε παιδιά και ούτε καν δύο.. σκάρτες...Τι έγινε εδώ πέρα? 2 ευρώ έχει πάει το πετρέλαιο...Κάτι και από εμένα λοιπόν ...Είμαστε για δέσιμο όλοι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Φωτη, Δημητρη, Παναγιωτη και Αλεξανδρε καλοφορετα με υγεια τα νεα αποκτηματα σας!!!Και για μενα υπαρχει κατι καινουριο σημερα.Μετα απο την παρενθεση των tudor, ενα πανερι ειναι απαραιτητο!! PAM 721, το επονομαζομενο Anonimo.To μοναδικο συγχρονο πανερι που δεν αναφερεται στο dial Panerai και αλλα στοιχεια. Εντελως κενο, εξ ου και το Αnonimo. Η μονη ενδειξη ειναι στο εσωτερικο τησ στεφανης, στη θεση 12.Ειναι εμπνευσμενο απο τα panerai που κυκλοφορησαν κατα τη διαρκεια του Β'παγκοσμιου πολεμου, χωρις καμμια ενδειξη, για να μην φανερωνεται η ταυτοτητα οσων τα φορουσαν.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.