0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά Ήμουν σε παροξυσμό το ομολογώ Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν θέλω να σας κουράσω, οπότε ακολουθούν τα αποκαλυπτήρια. F.P.Journe Linesport Automatique Reservé (ARS2) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Νομίζω πως φτάσαμε το "το νέο μου ρολόι" να έχει περισσότερες αναρτήσεις από το "σήμερα φόρεσα" . Μα τι συμβαίνει; (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Νέα (χτεσινή) παραλαβή λοιπόν. Και ο δικός μου παροξυσμός συνεχίζεται με αγορές που γνώμονα έχουν τον σχεδιασμό, την αισθητική, την κληρονομιά, το ιστορικό υπόβαθρο και ΟΧΙ την επενδυτική αξία. Μετά το Navitimer ήρθε το IWC που έψαχνα πολύ καιρό να βρω σε καλή κατάσταση, με κουτί χαρτιά και λογική τιμή.Iconic IWC που η απουσία του από την συλλογή ήταν πολύ έντονη.
Σωστά παίδες, ευκολακι ήταν … αφού είχα εκδηλωθεί … άλλη φορά θα προσέχω τι λέω Λοιπόν, IWC 3239 Ingenieur Automatic Laureus, κατά την γνώμη μου ότι πλησιέστερο στο αυθεντικό Gerald Genta έχει βγάλει η IWC. Είναι Limited Edition 1500 κομμάτια, διαμετρο 40mm, ύψος 10mm και φοράει πειραγμένη ΕΤΑ.Πολύ ωραία απόχρωση του μπλε matte dial και το integrated μπρασελέ πάρα πολύ ποιοτικό και εργονομικό. Το κονταίνεις, το μακραίνεις και το αλλάζεις με χρήση οδοντογλυφίδας. Στο κουτί υπάρχει και το μαύρο rubber που επίσης είναι ποιοτικό αλλά δεν μου αρέσει σε συνδυασμό με το μπλε dial. Σίγουρα η σειρά pilot έχει τα πιο θρυλικά ρολόγια της εταιρείας αλλά ένα μοντέλο σχεδιασμένο από τον μέγιστο, αμέσως μετά το royal oak και το nautilus, είναι φυσιολογικό να θεωρείται icon και ιδιαίτερο. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η IWC δεν επένδυσε σε αυτό το ρολόι όπως έκανε η AP. Δεν με πειράζει βέβαια … εάν είχε επενδύσει δεν θα μπορούσα να το αγοράσω τώρα όπως δεν μπορώ να αγοράσω και τα ανάλογα PP και AP.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.