stelios029 και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να προσγειώσω λίγο την κατάσταση μετά από τα απανωτά χτυπήματα με τα Β Να χιλιοευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τον Νίκο που έτρεξε για να έρθει στα χέρια μου ένα ακόμα Casio που είχα παραγγείλει.Πήρα λοιπόν κι εγώ το γνωστό Royale και δηλώνω ενθουσιασμένος!!!Να λοιπόν το ρολόι όπως ήρθε κανονικά...Και με το άλλο νέο αδελφάκι που ήρθε πρόσφατα...Φυσικά, ως γνήσιος sub50, δε θα μπορούσα να μην κάνω τη γνωστή πατέντα με το δερμάτινο λουράκι
Καλοφόρετο το Royale 👍Γνωστή πατέντα με το δερμάτινο λουράκι; Τι εννοείς κύριος;
Ωραίος Βασίλη ,με τα λουρακια δείχνει πολύ όμορφο,από ότι κατάλαβα περνάς την κασιοιαπωνικη σου περίοδο εν μέσω καραντίνας 🧐🤣,κάπως έτσι την πάτησα και εγώ με τα ρωσακια 😎
Ευχαριστώ!!!Τίποτα σπουδαίο, απλά κόβεις τις δύο γωνίες από ένα λουράκι (μάλλον 22αρι) για να μπει στα πιο στενά lugs της κάσας.Το είπα για πλάκα γνωστή γιατί το βλέπεις στα διάφορα βίντεο με τις τροποποιήσεις που κάνουν στα Royale...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.