stelios029 και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ένα μικρό ρολογάκι για τον υιό!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Να τα χαίρεστε τα CASIO. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Και άλλος CASIOς εδώ. Το συγκεκριμένο το αγάπησα με την πρώτη ματιά!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Και δυο καλλιτεχνικές τρομάρα'μ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Σήμερα παρέλαβα. Ευχαριστώ πάρα πολύ Δημήτρη! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Kαλύτερο ! Very nice; no problem with brexit-teloneio?
Επιτέλους!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
θα περιμένουμε πολύ ώρα ακομα;;;; (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Συγνώμη... πήγα να φάω..! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μπρασελές για το DURO ! ! ! Δε γινόταν να μην τον πάρω, δεν είμαι για λουριά εγώ... Από παλιά είμαι μπρασελεδάτος Μεγάλη εντύπωση μου έκανε η επιστολή ιδιαίτερα που είναι στα Ελληνικά. Μπράβο τους!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.