0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποτέ δεν διανοήθηκα να το φορέσω, ένα ρολόι 44χιλ. σε καρπό 18εκ.Τυχαία βρέθηκε στο δρόμο μου, το χάζεψα 20" , αγνόησα εντελώς το μέγεθος και το αγόρασα.- Το συνήθισα ήδη. Παρά το μέγεθός του, είναι άνετο και ελαφρύ.- Κυκλοφορεί σε δυο εκδόσεις , την παλιά με ΕΤΑ 2824-2 και την νέα με Η10 (80ώρες power reserve, αλλά όχι ταχύπαλμη, όχι ρυθμιζόμενη). Το δικό μου είναι με 2824-2 και στις 3 μέρες πήρε 3".- Ό,τι πιο ευδιάκριτο υπάρχει σε καντράν- Η λουμινόβα του είναι υποτυπώδης και ουσιαστικά μόνο στους δείκτες.- Όσα 22αρια λουριά δοκίμασα, όλα του ταίριαζαν.-Χμμ, να ήταν λίγο μικρότερο...
Η αμαξα θα γινει κολοκυθα😉😉
Απο τα πιο όμορφα Hamilton που κοιτάζω τον τελευταίο καιρό, καλορίζικο και να το χαρείς Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές. Πάντα είχα μια αδυναμία στα Hamilton και δεν θα μου το συγχωρήσω ποτέ που δεν πήρα πριν έναν χρόνο το "spirit of liberτty" (το ομορφότερο Hami για μένα), που το είχα βρει σε τιμή ευκαιρίας.
Τυχαία βρέθηκε στο δρόμο μου, το χάζεψα 20" , αγνόησα εντελώς το μέγεθος και το αγόρασα.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.