0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χρήστο, πανέμορφο το citizen! Υπέροχο κομμάτι!Καλοφόρετο και να το χαίρεσαι!!!Να πω Με την ευκαιρία, ένα τεράστιο ευχαριστώ από καρδιάς στο φίλο Νίκο!!!
Ε… να μωρέ, το δικό μου προέκυψε λίγο πιο γιαπωνέζικο από τα αυθεντικά και πήρε τη θέση που του άξιζε. Ο Νίκος φρόντισε να μην μείνω με την πικρία.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Χαχαχα έχετε δίκιο! Καλημέρα σε όλους με vintage Citizen. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Automatic Caliber 8100A Flyback Chronograph. Να ευχαριστήσω τον Γιώργο που σε πρόσφατο θέμα του μας εισήγαγε σε αυτή την οικογένεια μηχανών της Citizen. Πραγματικά δεν την ήξερα καθόλου και είναι εξαιρετικές. Ευτυχώς δεν τη ξέρουν οι "πλατιές λαϊκές μάζες" με αποτέλεσμα χαμηλές τιμές και εύκολη σχετικά διαθεσιμότητα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: sub50 στις Ιούνιος 01, 2020, 13:13:43 μμΧρήστο, πανέμορφο το citizen! Υπέροχο κομμάτι!Καλοφόρετο και να το χαίρεσαι!!!Να πω Με την ευκαιρία, ένα τεράστιο ευχαριστώ από καρδιάς στο φίλο Νίκο!!!Καλορίζικο!Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με'γειές το citizen Χρήστο ..εδώ που φτάσαμε να λέει ο Αλέξανδρος ότι δεν προλαβαίνει Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Ιούνιος 01, 2020, 16:01:42 μμΠαράθεση από: sub50 στις Ιούνιος 01, 2020, 13:13:43 μμΧρήστο, πανέμορφο το citizen! Υπέροχο κομμάτι!Καλοφόρετο και να το χαίρεσαι!!!Να πω Με την ευκαιρία, ένα τεράστιο ευχαριστώ από καρδιάς στο φίλο Νίκο!!!Καλορίζικο!Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜάριε σε αυτό το ρολόι μου την σπάει που η κάσα και το λουρί δεν είναι ακριβώς τα ίδια σε απόχρωση!!
Παράθεση από: oikonikos στις Ιούνιος 01, 2020, 16:21:20 μμΠαράθεση από: Taylor 1981 στις Ιούνιος 01, 2020, 16:01:42 μμΠαράθεση από: sub50 στις Ιούνιος 01, 2020, 13:13:43 μμΧρήστο, πανέμορφο το citizen! Υπέροχο κομμάτι!Καλοφόρετο και να το χαίρεσαι!!!Να πω Με την ευκαιρία, ένα τεράστιο ευχαριστώ από καρδιάς στο φίλο Νίκο!!!Καλορίζικο!Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜάριε σε αυτό το ρολόι μου την σπάει που η κάσα και το λουρί δεν είναι ακριβώς τα ίδια σε απόχρωση!!Ε δεν έχει κ τρελή διαφορά Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε δεν έχει κ τρελή διαφορά Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.