0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάιος 28, 2020, 11:23:40 πμΣας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜπραβο και παλι μπραβο.Η επιλογη σου ειναι μελετημενη.Το ρολοι ειναι πανεμορφο.Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάιος 28, 2020, 10:15:05 πμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠοιο απο τα τρια χολλυ-γκρεϊλ που ειπες οτι θα κρατησεις ειναι αυτο;;;Το πεμπτο ή το εκτο;;;; παω να σκουπισω τα σαλακια
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ω ρε Αλέξανδρε! Χθες έλεγα ποσό μου αρέσει το LHD με τον Φώτη! Θα τα πούμε και πιο λεπτομερώς όταν κάνεις παρουσίαση, και θα έχω συνέλθει και από τα σάλια που τρέχουν! Προς το πριν καλορίζικο φιλε, να το χαίρεσαι και αυτό! Να είσαι καλά και να πάρεις όχι 3 grails αλλά 103!
Άντε ρε φίλε και λέγαμε είναι καλά, δεν είναι?Καλοφορετο με υγεία....
Παιδιά δεν ξέρω.Tudor παίρνουν αυτοί που δεν μπορούν να πάρουν Rolex.ΩΧΑΧΑΧΑΑΑΑ!!!!Καλοφόρετο θα σταματήσω να σου εύχομαι γιατί ακούγεται γελοίο!Θα πω μόνο ότι είναι ωραίο ότι βγάζει μια ποιότητα (εντάξει δεν είναι και Ω χοχοχοχο!!!) και εύχομαι να πιάσει καλή τιμή μεταπώλησης. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ είναι πολύ ωραίο όταν αλλάζεις ρολόγια. Βγάζεις εύκολα από μέσα μου το τρολ!Να το χαρείς ωρέ!Είναι ο μαύρος κόλπος σωστά; Ωραίο ρε φίλε!!! Μμμμμμμ!!!!Υ.Γ. την κλήση να τη στείλεις στον _ να την πληρώσει, που μόλις βλέπει Tudor γράφει περισσότερες από τρεις λέξεις.
Παράθεση από: micraSport στις Μάιος 28, 2020, 09:49:56 πμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Μάιος 28, 2020, 09:48:51 πμΟεοοοοοοοοοο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠόσο μου αρέσει όταν έρχεται ειδοποίηση στο Νέες Αφίξειςςςςςς... μου αρέσουν πολύ τα tudor. σε τι κατηγορία τιμής είναι;άσχετο πως μπορώ να εχω ειδοποιήσεις σε νέα τοπικ;
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάιος 28, 2020, 09:48:51 πμΟεοοοοοοοοοο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠόσο μου αρέσει όταν έρχεται ειδοποίηση στο Νέες Αφίξειςςςςςς...
Οεοοοοοοοοοο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άλεξ καλοφόρετο! Πολύ ποιοτική επιλογή!
Παράθεση από: Wagner669 στις Μάιος 28, 2020, 11:39:19 πμΠοιο απο τα τρια χολλυ-γκρεϊλ που ειπες οτι θα κρατησεις ειναι αυτο;;;Το πεμπτο ή το εκτο;;;; παω να σκουπισω τα σαλακιαΑυτο .....δεν ειναι μέσα στα 3 Δεν υπολογίζεται Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιο απο τα τρια χολλυ-γκρεϊλ που ειπες οτι θα κρατησεις ειναι αυτο;;;Το πεμπτο ή το εκτο;;;; παω να σκουπισω τα σαλακια
Παράθεση από: filipdent στις Μάιος 28, 2020, 13:32:01 μμΠαράθεση από: micraSport στις Μάιος 28, 2020, 09:49:56 πμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Μάιος 28, 2020, 09:48:51 πμΟεοοοοοοοοοο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠόσο μου αρέσει όταν έρχεται ειδοποίηση στο Νέες Αφίξειςςςςςς... μου αρέσουν πολύ τα tudor. σε τι κατηγορία τιμής είναι;άσχετο πως μπορώ να εχω ειδοποιήσεις σε νέα τοπικ;Φιλε μού το πηρα 2ο χέρι, και μπορείς να έχεις ειδοποιήσεις από οποιο νημα θες.Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Ευρυάναξ στις Μάιος 28, 2020, 11:32:32 πμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Μάιος 28, 2020, 11:23:40 πμΣας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜπραβο και παλι μπραβο.Η επιλογη σου ειναι μελετημενη.Το ρολοι ειναι πανεμορφο.Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ Βαιε Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάιος 28, 2020, 15:12:33 μμΠαράθεση από: Wagner669 στις Μάιος 28, 2020, 11:39:19 πμΠοιο απο τα τρια χολλυ-γκρεϊλ που ειπες οτι θα κρατησεις ειναι αυτο;;;Το πεμπτο ή το εκτο;;;; παω να σκουπισω τα σαλακιαΑυτο .....δεν ειναι μέσα στα 3 Δεν υπολογίζεται Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΞερεις οτι απο δω και περα θα σε κοροϊδευω για τα Μαθηματικά Υψηλής Ωρολογοποιίας
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάιος 28, 2020, 15:15:43 μμΠαράθεση από: filipdent στις Μάιος 28, 2020, 13:32:01 μμΠαράθεση από: micraSport στις Μάιος 28, 2020, 09:49:56 πμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Μάιος 28, 2020, 09:48:51 πμΟεοοοοοοοοοο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠόσο μου αρέσει όταν έρχεται ειδοποίηση στο Νέες Αφίξειςςςςςς... μου αρέσουν πολύ τα tudor. σε τι κατηγορία τιμής είναι;άσχετο πως μπορώ να εχω ειδοποιήσεις σε νέα τοπικ;Φιλε μού το πηρα 2ο χέρι, και μπορείς να έχεις ειδοποιήσεις από οποιο νημα θες.Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalkπρέπει να κάνω καμμία ρύθμιση;να τα χαίρεσαι,καλοφόρετα.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.