0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το περιεχόμενο της δημοσίευσης δεν μπορεί(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το OnePlus 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σας ευχαριστω και παλι ολους Και ελεγα κατι δεν μου κολλαει με τα λουρακια Αναποδα τα ειχα βαλει ε ? Αλεξανδρε εχω μαθει με ακριδες και δεν ξερω αν θα το καταφερω αυτο
Sorry για τα συνεχόμενα ποστ..
Από κάπου εκεί ξεκίνησαν οι περισσότεροι... Καλοφόρετο!
Παράθεση από: Gnl1977 στις Μάιος 05, 2020, 23:45:13 μμΑπό κάπου εκεί ξεκίνησαν οι περισσότεροι... Καλοφόρετο!Συνειρμός... Να μεγαλώσει να γίνει G (Σε πειράζω)
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 05, 2020, 23:46:08 μμΠαράθεση από: Gnl1977 στις Μάιος 05, 2020, 23:45:13 μμΑπό κάπου εκεί ξεκίνησαν οι περισσότεροι... Καλοφόρετο!Συνειρμός... Να μεγαλώσει να γίνει G (Σε πειράζω)Η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.