0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλοφορετο Αλεξανδρε με υγεια.Ποιο μοντελο ειναι;
Καλοριζικο Αλεξ!!!!Παναγιωτη, αφηστε τα καρχαριακια, και παμε ενα project Casio!!!!Ετσι, να γουσταρουμε φουλλλλ
Άλκη 3 είναι τα ρολόγια που δεν θα δώσω ( .....μέσα στον επόμενο μήνα ) το Ωμέγα το Breitling και το Zenith, όλα τα άλλα χαροπαλευουν ανά πάσα στιγμή ( ......λόγω των επενδυτών που ήρθαν στην περιοχή )
Κατά δεύτερον τώρα που το ξέρω θα σου ψήσω το ψάρι στα χείλη να μας πεις πιο είναι
Παράθεση από: Addicted στις Μάρτιος 16, 2020, 02:07:22 πμΑλέξανδρε, η ώρα φαίνεται ή θέλει να το συνηθίσεις λίγο?Όχι πώς μπήκα σε mode Βασικά δεν φαίνεται είναι η αλήθεια,για να φανεί πρέπει να γυρίσεις τον καρπό σε 90 μοίρες ,εκεί κάνει μπαμ,αλλά σε γωνίες ή άλλες θέσεις δύσκολα θα φανεί η ώρα. Υποθέτω όπως είπες είναι θέμα συνήθειας.Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλέξανδρε, η ώρα φαίνεται ή θέλει να το συνηθίσεις λίγο?Όχι πώς μπήκα σε mode
Έτσι δείχνει με το φώς του αναμμένο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και πάλι σε ευχαριστώ,δεν θα σου πω να το πάρεις ή όχι,δεν είμαι ακόμα αντικειμενικός,αλλά σε λίγες ημέρες θα είμαι Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άμα είναι γκόμενομαγνητης να κάνουμε μια ομαδική παραγγελία στο φόρουμ για το καλοκαίρι 😱😁Με υγεία Αλεξ.
Παράθεση από: Spyoly στις Μάρτιος 16, 2020, 08:18:39 πμΆμα είναι γκόμενομαγνητης να κάνουμε μια ομαδική παραγγελία στο φόρουμ για το καλοκαίρι Με υγεία Αλεξ.Θα εντυπωσιάζω στο ΚΑΠΗ.
Άμα είναι γκόμενομαγνητης να κάνουμε μια ομαδική παραγγελία στο φόρουμ για το καλοκαίρι Με υγεία Αλεξ.
Δώσε φωτο στο λαό 🙄😁
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.