0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χαχαχαχαχα απο το 50αρι στο 33αρι
Με 11.90€ παιρνεις ρολοι μαρκας,ιστορικο,σκυλι,παναλαφρο και δεν ξερω και εγω ποσα ακομα θετικα.Αν δεν ειναι αυτο το απολυτο vfm τοτε δεν ξερω τι ειναι.Και στα δικα σας.
Το έχω εδώ και 5 χρόνια το fenix3 και του έχω πιει το αίμα πραγματικά σε προπονήσεις κλπ,η αλήθεια είναι ότι το gps του δεν αντέχει πάνω από 26-27 ώρες σε πλήρη λειτουργία όχι με εξοικονόμηση ενέργειας αλλά δεν ξέρω αν θα το "δουλέψεις" τόσο.Απλά καλοφόρετο και πιές του το αίμα για τη χρήση που το πήρες γιατί έχει τρομακτικές αντοχές και εννοείται δεν είναι ρολόϊ αλλά πλαστικορόλογο Και πάλι με'γειές!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: watchman στις Φεβρουάριος 29, 2020, 17:11:25 μμΤο έχω εδώ και 5 χρόνια το fenix3 και του έχω πιει το αίμα πραγματικά σε προπονήσεις κλπ,η αλήθεια είναι ότι το gps του δεν αντέχει πάνω από 26-27 ώρες σε πλήρη λειτουργία όχι με εξοικονόμηση ενέργειας αλλά δεν ξέρω αν θα το "δουλέψεις" τόσο.Απλά καλοφόρετο και πιές του το αίμα για τη χρήση που το πήρες γιατί έχει τρομακτικές αντοχές και εννοείται δεν είναι ρολόϊ αλλά πλαστικορόλογο Και πάλι με'γειές!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο ειχε ενας συνάδελφος και μου εκανε θετική εντύπωση, ωραία η διχρωμία στην ένδειξη, ωραιοτατο! Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
.......η αλήθεια είναι ότι το gps του δεν αντέχει πάνω από 26-27 ώρες σε πλήρη λειτουργία
Παράθεση από: watchman στις Φεβρουάριος 29, 2020, 17:11:25 μμ.......η αλήθεια είναι ότι το gps του δεν αντέχει πάνω από 26-27 ώρες σε πλήρη λειτουργία ....ναι, αν τρέχεις μέχρι την Θεσ/νίκη, που να σε φτάσει Ξέρεις, έχουν και λεωφορεία, και τραίνο, μπορείς να κάνεις και auto-stop.
Καλοφόρετο φίλε, κλασική αξία. Κάθεται και εξαιρετικά στο χέρι σου, να το χαρείς με υγεία! Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.