Εγώ μετά από πολλή περισυλλογή, αποφάσισα να αντικαταστήσω το "τρεχτικό" μου ρολόι.
Δεν έχω ψευδαισθήσεις ότι όλα αυτά τα καλούδια μας χρειάζονται. Εννοείται ότι θα μπορούσα να τρέχω χωρίς καν ρολόι. Η δική μου αναζήτηση για αθλητικό smartwatch ξεκίνησε όταν αποφάσισα να τρέχω χωρίς τηλέφωνο αρχικά (και στη συνέχεια απλώς έχοντας μαζί ένα dumbphone).
Τότε είχα αγοράσει το Garmin Forerunner 235, του οποίου ένα από τα κουμπιά ξεχαρβαλώθηκε λίγο μετά από ενάμιση χρόνο. Το έστειλα αμέσως στο service και μόλις επισκευασθει θα πάρει το δρόμο για τις αγγελίες. Στο ενδιάμεσο, το αντικατέστησα με το Fenix 5X:

Το αγόρασα για να χρησιμοποιηθεί μόνο όταν τρέχω και να κρατηθεί για τη χρήση αυτή μέχρι τελικής πτώσεως. Είναι γκουμούτσα, αλλά για ακόμη μια φορά η Garmin βάζει τα γυαλιά στους παραδοσιακούς ωρολογοκατασκευαστές, αφού καταφερνει να κάνει το ρολόι "αόρατο" ως προς την αίσθηση πάνω στο χέρι. Αισθητικά δεν είναι ιδιαιτέρως του γούστου μου, αλλά για ρολόγια ειδικής χρήσης δε μου καίγεται καρφί το αν είναι όμορφα η όχι.
Παρεμπιπτόντως, έχω περάσει μια μικρή περίοδο φορώντας το 235 ως βασικό ρολόι μου και ήταν η πιο "ξεκούραστη" περίοδος της ζωής μου. Όταν το έβαλα στην άκρη και ξεκίνησα να αγοράζω συμβατικά ρολόγια, έκαψε φλάτζα το κεφάλι μου.
Η ζωή μου ήταν πολύ πιο απλή όταν φορούσα μόνο το 235!
Αυτά προς το παρόν. Τα υπόλοιπα, αφού το "τρέξω" για κανα μήνα.
Υ.γ. Στη φωτό χρησιμοποιώ custom watch face.