0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: xRallyArt στις Φεβρουάριος 05, 2020, 10:39:44 πμ θα μου αρεσε να δει το ρολόι ετσι οπως το βλεπω εγω. H μικρή μου τα Χριστούγεννα πήρε το πρώτο παιδικό της ρολόι και αφού το φόρεσε όλη τη μέρα, όταν ήρθε η ώρα να πέσει για ύπνο, πήρε το ρολόι το έβγαλε και πήγε στην ξύλινη θήκη που έχω τα δικά μου, την άνοιξε και το τοποθέτησε σε μια θήκη που έλειπε ένα ρολόι.Με τη γυναίκα μου μείναμε άφωνοι με αυτό που έκανε, αλλά είναι μια καθημερινότητα την οποία το παιδί βλέποντάς την καθημερινά τη θεωρεί δεδομένη και ότι έτσι πρέπει να πράξει. Μιας που η θήκη χώραγε ακριβώς όλα μου τα ρολόγια, δεν της το χάλασα, το ρολόι μου που έπρεπε να μπει μέσα το έκρυψα σε ένα συρτάρι, για να καταλάβει ότι έχει χώρο και για δικό της.Το πρωί με το που ξύπνησε πήγε άνοιξε τη θήκη, το φόρεσε χωρίς να της πούμε και να μας πει κάτι. Μετά από 2 ημέρες η απορία της ήταν αν πάρει και άλλο ρολόι αν θα πρέπει να πάρουμε μεγαλύτερη θήκη ή θα πρέπει να πάρει μια δική της... Οπότε κάτω από τη μηλιά, θα πράξει ομοίως.
θα μου αρεσε να δει το ρολόι ετσι οπως το βλεπω εγω.
Την έκανα την παρασπονδία..
Αναμονή 6-10 εργάσιμες για παραλαβή Θα δώσω ένα tip, θυμάστε που είχα γράψει ότι αρχίζω και ερωτεύομαι το legend diver? Ε, την έβγαλα με το 1/6 του μπάτζετ
Παράθεση από: Addicted στις Φεβρουάριος 05, 2020, 21:01:55 μμΑναμονή 6-10 εργάσιμες για παραλαβή Θα δώσω ένα tip, θυμάστε που είχα γράψει ότι αρχίζω και ερωτεύομαι το legend diver? Ε, την έβγαλα με το 1/6 του μπάτζετ Και εγώ. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Την Αντζελίνα Τζολί είχα ερωτευτεί, αλλά πήρα την γυναίκα μου. Με το 1 / 10000000000 του budget
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μιας και η μεγαλη μου κορουλα εμαθε να διαβαζει την ωρα, ηρθε η ωρα για το πρωτο της ρολογακι, ενα απλο και λιτο Q&QSeiko Rules
Θα κανω το μεντιουμ και θα ριξω bet σε Dan Henry
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.