0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Nick στις Φεβρουάριος 02, 2020, 11:22:29 πμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Ιανουάριος 31, 2020, 15:24:15 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜπράβο καλοφόρετο!!Αλήθεια πως και διάλεξες αυτή την έκδοση και όχι την κλασικήμε το μπλε καντράν και τα άσπρα παράθυρα?Μήπως το μπερδεύεις με το Monaco...?!Επίσης στα προδιοκτητα συνήθως δεν έχουμε την πολυτέλεια της επιλογής... ότι υπάρχει...! Το συγκεκριμένο βγαίνει και με λευκό dial..!
Παράθεση από: Alexandros00 στις Ιανουάριος 31, 2020, 15:24:15 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜπράβο καλοφόρετο!!Αλήθεια πως και διάλεξες αυτή την έκδοση και όχι την κλασικήμε το μπλε καντράν και τα άσπρα παράθυρα?
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επιτέλους ήρθε!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μιας και η μεγαλη μου κορουλα εμαθε να διαβαζει την ωρα, ηρθε η ωρα για το πρωτο της ρολογακι, ενα απλο και λιτο Q&QSeiko Rules
Βροχερες καλημερες(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.