0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: harolagoha στις Οκτώβριος 25, 2019, 21:56:01 μμΚαλοφορετα τα νεα αποκτηματα σας κυριοι παντα με υγεια!Ευχαριστούμε κύριε μου
Καλοφορετα τα νεα αποκτηματα σας κυριοι παντα με υγεια!
Παράθεση από: Alexandros00 στις Οκτώβριος 25, 2019, 22:10:11 μμΠαράθεση από: harolagoha στις Οκτώβριος 25, 2019, 21:56:01 μμΚαλοφορετα τα νεα αποκτηματα σας κυριοι παντα με υγεια!Ευχαριστούμε κύριε μου Το navitimer ποιου ετους ειναι?
Παράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 25, 2019, 14:27:58 μμJimkar και Αλεξανδρε, καλορίζικα τα ρολόγια σας!! Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν μπαίνεις για κάποιες ώρες, γιατί σε έχουν βάλει να κάνεις "θελήματα", , και λές, κάτσε να πάρω μια ανάσα, ......και ανοίγεις κρυφά, και Λίγο να λείπεις από εδώ, και ξαφνικά, βρίσκεσαι πίσω από τις συνεχείς εξελίξεις Καλορίζικα και στους δύο. Πρέπει να κάνετε αναλύσεις, Χριστούγεννα έρχονται, δεν ξέρεις ποτέ. Α, και ρε Jimkar, 80 φωτό έβαλες, βάλε βρε άνθρωπε και μία με τα .........λούμια, (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) να φχαριστηθούμε οι αθρώποι Καλορίζικα και πάλι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Jimkar και Αλεξανδρε, καλορίζικα τα ρολόγια σας!! Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλοφόρετα κύριοι τα νέα αποκτήματα
Οριστε και τα λουμια.
👍👍👍Δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι...😁
Καλορίζικο,παρουσίαση
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.