0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Alexandros00 στις Οκτώβριος 20, 2019, 00:45:15 πμΠαράθεση από: blah στις Οκτώβριος 20, 2019, 00:41:25 πμΛύκε καλορίζικο!! Εξαιρετικό, όταν το ποσταρες αρχικά άρχισα να βλέπω βιντεάκια. Πολύ δυνατό κομμάτι και πρέπει από κοντά να είναι ακόμα πιο ομορφο. Πάντα με υγεία, να το χαίρεσαι!!Φάνη ανέβασε καμμία φωτό από το ρολόι,πάνω, κάτω δεξιά,αριστερά, μπρασελέ, κοντινές, μακρυνες, στο χέρι σου,στην ημέρα,στη νύχτα, εν λειτουργία,εν παύση, και πες μας τι σου έχει κάνει εντύπωση εκτός από ότι είναι πανέμορφο Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άλεξ θα ετοιμάσω μια ωραία παρουσιασούλα του B...Μη φανταστείς στα δικά σου επίπεδα αλλά θα το προσπαθήσω...! Προς το παρόν μένουμε στο ότι είναι εργαλείο,ρολογαρα,πανέμορφο και πως έχω δει ότι βίντεο κυκλοφορεί στο YouTube μήπως καταλάβω πως στον μπιιιιιπ να το χρησιμοποιώ...!
Παράθεση από: blah στις Οκτώβριος 20, 2019, 00:41:25 πμΛύκε καλορίζικο!! Εξαιρετικό, όταν το ποσταρες αρχικά άρχισα να βλέπω βιντεάκια. Πολύ δυνατό κομμάτι και πρέπει από κοντά να είναι ακόμα πιο ομορφο. Πάντα με υγεία, να το χαίρεσαι!!Φάνη ανέβασε καμμία φωτό από το ρολόι,πάνω, κάτω δεξιά,αριστερά, μπρασελέ, κοντινές, μακρυνες, στο χέρι σου,στην ημέρα,στη νύχτα, εν λειτουργία,εν παύση, και πες μας τι σου έχει κάνει εντύπωση εκτός από ότι είναι πανέμορφο Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λύκε καλορίζικο!! Εξαιρετικό, όταν το ποσταρες αρχικά άρχισα να βλέπω βιντεάκια. Πολύ δυνατό κομμάτι και πρέπει από κοντά να είναι ακόμα πιο ομορφο. Πάντα με υγεία, να το χαίρεσαι!!
Ωραία και φωτο
................. μήπως καταλάβω πως στον μπιιιιιπ να το χρησιμοποιώ...!
Παράθεση από: Wolf- στις Οκτώβριος 20, 2019, 01:04:58 πμ................. μήπως καταλάβω πως στον μπιιιιιπ να το χρησιμοποιώ...!Πανεύκολο είναι. Μην τρομάζεις.
Σκέψου ότι είναι μία κορώνα μόνο για τόσες πολλές λειτουργίες οπότε εκ των πραγμάτων πρέπει να είναι λίγο περίπλοκο..! Πάντως ναι... Όπως όλοι οι μηχ/σμοι είναι μέχρι να μπεις στη λογική τους, μετά γίνεται εύκολο...!Εμένα με φρικαρε λίγο το ότι όταν πας να αλλάξεις την ώρα η κάτω οθόνη δείχνει την ώρα που δείχνουν και οι δείκτες.... Και αλλάζουν και τα 2 ταυτόχρονα...! Έλα ντε που όμως το δικό μου.. άλλη ώρα έλεγαν οι δείκτες και άλλη η οθόνη...! Ευτυχώς βρήκα λύση, ήθελε κατινσαν restore...!
Τελικά piece of cake ο χειρισμός του ρολογιού...!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο... το ρολόι είναι καταπληκτικό..!Από ότι φαίνεται πρέπει να έχει περάσει από τα χέρια σου...
Το τσίμπησα...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.