kastor77, Ef.orange, SHMAIOFOROS και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
σας ευχαριστώ παιδιά !(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: PK73 στις Αύγουστος 31, 2016, 22:04:45 μμΓιώργο πολύ καλο και αυτό, μοιάζει με isofraneΕχει αριστες κριτικες στο Wus....λιγο ακριβο αλλα νομιζω το αξιζειΚοιτα εφαρμογη που κανει!! στα δυσκολα lugs του Sumo
Γιώργο πολύ καλο και αυτό, μοιάζει με isofrane
Παράθεση από: PK73 στις Αύγουστος 31, 2016, 16:02:00 μμ σας ευχαριστώ παιδιά !(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολύ ωραίο φιλος! Μεγιεςςςςςς! !!!!!Sent from my SM-T320 using Tapatalk
Έχω μείνει παγωτο! Τι ρολογαρες! Με υγεία παιδιά! Χαζεψα!
Πάνο, παρά τα 38mm είναι πολύ ωραίο, σπάνιο και με εξαιρετική μηχανή.Καλοφόρετο, σαν καινούργιο είναι...!
Παράθεση από: WhiteLionR στις Σεπτέμβριος 02, 2016, 23:19:29 μμΠάνο, παρά τα 38mm είναι πολύ ωραίο, σπάνιο και με εξαιρετική μηχανή.Καλοφόρετο, σαν καινούργιο είναι...! ευχαριστώ Θοδωρη ,μικρό αλλά κάθεται θεωρώ καλά στον έτσι κι αλλιώς αδύνατο καρπό μου !
Παράθεση από: gkblues στις Αύγουστος 30, 2016, 22:30:46 μμΠαράθεση από: STF στις Αύγουστος 28, 2016, 01:06:11 πμΠαράθεση από: IronHawk στις Αύγουστος 28, 2016, 00:57:28 πμΠαράθεση από: STF στις Αύγουστος 28, 2016, 00:24:14 πμΑ ρε Βαγγελάρα, το στρίβεις το μαχαίρι. Αυτό το ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω!Είναι φανταστικό Στέφανε... και εγώ δεν το περίμενα να είναι τόσο καλό! Σου εύχομαι να βρεις.Χάζευα με του Bost τώρα θα χαζεύω και με το δικό σου! Πιστεύω πως θα το βρω!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Άντε ενα ακομη!!!GK iPhoneΜα είναι συμπεριφορά αυτή....Στάλθηκε από συσκευή τηλεπικοινωνίας
Παράθεση από: STF στις Αύγουστος 28, 2016, 01:06:11 πμΠαράθεση από: IronHawk στις Αύγουστος 28, 2016, 00:57:28 πμΠαράθεση από: STF στις Αύγουστος 28, 2016, 00:24:14 πμΑ ρε Βαγγελάρα, το στρίβεις το μαχαίρι. Αυτό το ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω!Είναι φανταστικό Στέφανε... και εγώ δεν το περίμενα να είναι τόσο καλό! Σου εύχομαι να βρεις.Χάζευα με του Bost τώρα θα χαζεύω και με το δικό σου! Πιστεύω πως θα το βρω!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Άντε ενα ακομη!!!GK iPhone
Παράθεση από: IronHawk στις Αύγουστος 28, 2016, 00:57:28 πμΠαράθεση από: STF στις Αύγουστος 28, 2016, 00:24:14 πμΑ ρε Βαγγελάρα, το στρίβεις το μαχαίρι. Αυτό το ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω!Είναι φανταστικό Στέφανε... και εγώ δεν το περίμενα να είναι τόσο καλό! Σου εύχομαι να βρεις.Χάζευα με του Bost τώρα θα χαζεύω και με το δικό σου! Πιστεύω πως θα το βρω!
Παράθεση από: STF στις Αύγουστος 28, 2016, 00:24:14 πμΑ ρε Βαγγελάρα, το στρίβεις το μαχαίρι. Αυτό το ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω!Είναι φανταστικό Στέφανε... και εγώ δεν το περίμενα να είναι τόσο καλό! Σου εύχομαι να βρεις.
Α ρε Βαγγελάρα, το στρίβεις το μαχαίρι. Αυτό το ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.