Σας ευχαριστώ όλους. Όντως είναι discontinued εδώ και καιρό, το τελευταίο καινούργιο για πούλημα το έχει ένας Γιαπωνέζος στα 900 ευρώ (..) Το συγκεκριμένο το βρήκα μεταχειρισμένο σε μέτρια κατάσταση αλλά και χαμηλή τιμή οπότε είπα να κάνω τη κίνηση να μου φύγει η ...φαγούρα. Το έβαλα να ψηθεί στο φορτιστή και θα δω πως θα αντιδράσει η μπαταρία. Θέλει καλό καθάρισμα και ένα κρύσταλλο. Κρατάω προς το παρόν ότι κάθησε καλά στον καρπό μου παρότι 40άρι.
Καλορίζικο ! 
Τα kinetic δεν είναι που είχαν πρόβλημα στην φόρτιση-λειτουργία ?
Ηθελα να πάρω ένα, χρόνια τώρα, μια και συνδυάζουν την αυτόματη φόρτιση με την κίνηση, και την ακρίβεια του quartz.
Και οι τότε "γνώστες", με απέτρεψαν. Και είχα ξανα-ακούσει - διαβάσει, ότι κάτι είχαν πράγματι.
Δεν το λέω για κακό, φτου-φτού-φτού, για γνώση το λέω.
Και πάλι καλορίζικο, αναμένουμε παρουσίαση. 
Τα Kinetic μέχρι να αναβαθμιστούν σε εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου όντως είχαν θέματα. Πολλά χάλασαν χωρίς αιτία από εσωτερική διαρροή του πυκνωτή που είχαν αρχικά. Από τους μηχανισμούς 5Μ6χ και μετά όμως είναι σκυλιά, ενώ και ο 5Μ4Χ αναβαθμίζεται πλήρως με λίθιο. Είχα ήδη 3 χωρίς κανένα πρόβλημα (5Μ62, 5Μ85, 7L22) , βέβαια έχω βρει και μία λύση για φόρτιση γιατί ειδάλλως τα πράγματα θα ήταν σκούρα. Αν δεις κάτι που σου αρέσει και το θες για beater χτύπα το, πραγματικά είναι πολύ καλοφτιαγμένα
Καλορίζικο.
Σχετικά με την αίσθηση του βάρους, τι εντύπωση δείχνει;
Φτερό είναι, ούτε 100 γρ με το μπρασελέ