0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σας ευχαριστώ τόσο πολύ όλους παιδιά!!! Το ήθελα πολλά χρόνια
Τώρα τι να πω και εγώ.....? Ας μιλήσει η εικόνα μόνη της...... Το οποίο το πήρα την ίδια ακριβώς μέρα με τον Χάρη αλλά δεν έχω προλάβει χαχαχα....! Το ήθελα πολλά χρόνια.... Και προσωπικά το θεωρώ το πιο βολικό μου καταδυτικό ρολόι στο χερι μου...! Καλορίζικο Γιώργο μου (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Σας ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά..... Γιώργο είναι από τα καλύτερα ραμπερ των Citizen.... Καμία σχέση με το σκληρό της Seiko.... Και δοκιμασμένα πολύ από εμένα..... Όχι δεν θα κάνω καμιά αλλαγή σε αυτό προς το παρόν....
Παράθεση από: Βost στις Ιούλιος 09, 2016, 14:50:33 μμΣας ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά..... Γιώργο είναι από τα καλύτερα ραμπερ των Citizen.... Καμία σχέση με το σκληρό της Seiko.... Και δοκιμασμένα πολύ από εμένα..... Όχι δεν θα κάνω καμιά αλλαγή σε αυτό προς το παρόν.... Του Aqualand που πήρες είναι σκληρό το μαμίσιο απ όσο θυμάμαι...Αυτό είναι εντάξει?
Ναι,δε μιλάω για το ρολόι,για το λουράκι μόνο λέω...Πάντως αυτό το χάλι με τα rubber της Seiko δε παλεύεται...
harolagoha, georgefl74 και Bost, καλοβούτηχτα τα Citizen...! Ό,τι καλύτερο για το καλοκαιράκι...!Για τσεκάρετε, μπορεί να έχουν και συνεχόμενα Serial No.
Παράθεση από: WhiteLionR στις Ιούλιος 08, 2016, 18:35:13 μμharolagoha, georgefl74 και Bost, καλοβούτηχτα τα Citizen...! Ό,τι καλύτερο για το καλοκαιράκι...!Για τσεκάρετε, μπορεί να έχουν και συνεχόμενα Serial No. Ευχαριστω απ την μερια μου και χαιρομαι που εχω αλλους δυο ταυτισμενους με το ρολοι αυτο!! Γιωργο και αλεκο καλοφορετα και να τα χαιρεστεεεεεε με υγειαααα!!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.