0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τρελανε μας ρε Βαγγελη! Εξαιρετικο το seiko!! Να πω να τα εκατοστησεις ή λιγα λεω;;
Σημερινή άφιξη ένα CITIZEN NY0045 (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ένα εκπληκτικό ρόλοι σε κατάσταση NIB. Το ρολόι αγοράστηκε από μέλος του Forum.Και πάλι σε ευχαριστώ Παναγιώτη!
Παράθεση από: IronHawk στις Ιούνιος 06, 2016, 01:23:02 πμΣημερινή άφιξη ένα CITIZEN NY0045 (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ένα εκπληκτικό ρόλοι σε κατάσταση NIB. Το ρολόι αγοράστηκε από μέλος του Forum.Και πάλι σε ευχαριστώ Παναγιώτη!Βαγγέλη καλοφόρετο! από τα αγαπημένα καταδυτικά! προσωπικά σε εμφάνιση/χαρακτήρα το βρίσκω πολλά επίπεδα πάνω από το σκχ!
Σύμφωνα με την τελευταία καταμέτρηση ο αριθμός είναι: 86
Παράθεση από: IronHawk στις Ιούνιος 06, 2016, 20:59:42 μμΣύμφωνα με την τελευταία καταμέτρηση ο αριθμός είναι: 86...ουτε σε ευρά δεν έχω τέτοιο νούμερο
Παράθεση από: Giorgos_I στις Ιούνιος 07, 2016, 01:35:25 πμΠαράθεση από: IronHawk στις Ιούνιος 06, 2016, 20:59:42 μμΣύμφωνα με την τελευταία καταμέτρηση ο αριθμός είναι: 86...ουτε σε ευρά δεν έχω τέτοιο νούμερο έχεις ρολεξ, είναι καλύτερα από τα ευρα
Παράθεση από: nicolasg στις Ιούνιος 07, 2016, 18:34:54 μμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Ιούνιος 07, 2016, 01:35:25 πμΠαράθεση από: IronHawk στις Ιούνιος 06, 2016, 20:59:42 μμΣύμφωνα με την τελευταία καταμέτρηση ο αριθμός είναι: 86...ουτε σε ευρά δεν έχω τέτοιο νούμερο έχεις ρολεξ, είναι καλύτερα από τα ευρα ...μάλλον για αυτό δεν μου έμεινε κανένα ευρώ
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.