Μία μικρή περιπέτεια έφτασε σε αίσιο τέλος σήμερα

Ήρθε επιτέλους το μπρασελέ του Arctura ...συν δύο δωράκια από τον πωλητή

Και σε χρόνο ρεκόρ για μπρασελέ Seiko ρυθμίστηκε στο χέρι

Δυο λόγια βέβαια πρέπει να πω για την περιπέτεια. Είχα το ρολόι με το λάστιχο και σαν μπρασελο-φετιχιστής έπρεπε να έχω και το μπρασελέ. Ψάχνω πρόχειρα στο νετ, πουθενά. Άντε, ας επικοινωνήσω με την αντιπροσωπεία. 31 Ιανουαρίου λοιπόν, στέλνω το μήνυμα, μου απαντάνε ότι δεν είναι διαθέσιμο και ο χρόνος παραλαβής είναι "τουλάχιστον 3 μήνες", όμως δίνουν και τιμή, η οποία ήταν καλή.
Εντάξει σκέφτομαι, θα περιμένω να έρθει το μπρασελέ από τη Γερμανία με τα πόδια, 3 μήνες λογικός χρόνος. Τους δίνω το ΟΚ.
Περνάνε οι μέρες, περνάει ο χειμώνας, περνάει η άνοιξη, 12 Μάη λέω ας κάνω μία ερώτηση. Απάντηση - "το μπρασελέ έχει καταργηθεί (??) θα σταλεί ένα άλλο με καινούργιο κωδικό (

) αλλά θα αργήσει δεν υπάρχει stock, θα σας ενημερώσω μόλις έχω απάντηση."
Α, εντάξει, λέω, θα έρθει με κανό από Ιαπωνία, ΟΚ, ναι βεβαίως, θα περιμένω τους λέω, δεν υπάρχει θέμα.
Ε και μετά από μόλις 12 μερούλες με παίρνει μία ευγενική κυρία στο τηλέφωνο να μου πει ότι δεν υπάρχουν πια μπρασελέ (να ήταν άραγε μία αυταπάτη?) δεν έχει άλλα η εταιρεία.
-Καλά, της λέω, είπα μιας και το έχω με λάστιχο ας πάρω και το μπρασελέ.
-Α, μου λέει, έχετε τώρα λουρί να το φορέσετε το ρολόι, μήπως χάλασε το λάστιχο;
-Όχι, εντάξει είναι, της λέω, αλήθεια έχετε μήπως λάστιχα; (ε, ας έχουμε και ένα ρεζέρβα, για να ρωτάει θα έχει)
-Όχι, δεν έχουμε ούτε λάστιχα.

-...αλλά υπάρχει εδώ δίπλα ένα μαγαζί που έχει πολλά λουράκια και ίσως έχουν κάτι να ταιριάξει!
-

ΟΚ ευχαριστώ......
...και έτυχε να πετύχω το τελευταίο μπρασελέ στο κόσμο στο ebay