0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλορίζικο Γιώργο!Πολύ ωραία κάσα και ένα καταπληκτικό μπλε..........πανέμορφο ρολογάκι για το καλοκαιράκι , και όχι μόνο!!!Περιμένουμε φωτογραφιάρες τις επόμενες μέρες! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Δοκίμασες να το κουρδίσεις από την κορώνα; Μοναδικό χαρακτηριστικό που το κάνει να ξεχωρίζει!
Παράθεση από: IronHawk στις Μάιος 24, 2016, 20:15:51 μμΔοκίμασες να το κουρδίσεις από την κορώνα; Μοναδικό χαρακτηριστικό που το κάνει να ξεχωρίζει!Το γουστάρω αυτό το χαρακτηριστικό!
ποιο ρολοι?
Δηλαδη για να καταλαβω εγω ο ασχετος το ρολοι ειναι αυτοματο η κουρδιστο;(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: gkblues στις Μάιος 24, 2016, 21:37:35 μμΔηλαδη για να καταλαβω εγω ο ασχετος το ρολοι ειναι αυτοματο η κουρδιστο;(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Quartz! Καλοφόρετο Γιώργο!!!
Παράθεση από: gkblues στις Μάιος 24, 2016, 21:37:35 μμΔηλαδη για να καταλαβω εγω ο ασχετος το ρολοι ειναι αυτοματο η κουρδιστο;(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Είναι αυτόματο, πράγμα που σημαίνει ότι κουρδίζει με την κίνηση, αλλά μπορείς και να το κουρδίζεις και χειροκίνητα!
Παράθεση από: IronHawk στις Μάιος 24, 2016, 22:04:08 μμΠαράθεση από: gkblues στις Μάιος 24, 2016, 21:37:35 μμΔηλαδη για να καταλαβω εγω ο ασχετος το ρολοι ειναι αυτοματο η κουρδιστο;(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Είναι αυτόματο, πράγμα που σημαίνει ότι κουρδίζει με την κίνηση, αλλά μπορείς και να το κουρδίζεις και χειροκίνητα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Quartz,που κουρδιζει με την κίνηση του χεριου
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.