0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αντε ακομα μία (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ωραία ρούχα....καλοφόρετα!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αυτό το σετ πως σας φαίνεται; (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: georgefl74 στις Ιανουάριος 25, 2016, 21:03:25 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αυτό το σετ πως σας φαίνεται; (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ειναι ο τρικολορε χρωματισμος που ναι μεν του παει αλλα εγω πηρα τον διχρωμο (κοκκινο-μπλε) σε νατο για 009 γιατι η συζυγος ως fasion designer/follower μου τον απαγορευσε..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Λεει οτι το "3χρωμο βαραινει το ματι και το στυλ των χρωματων της σημαιας των usa ειναι out of fashion..Αντε βγαλε ακρη..Εγω λεω ΝΑΙ...!!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αυτό το σετ πως σας φαίνεται; (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ειναι ο τρικολορε χρωματισμος που ναι μεν του παει αλλα εγω πηρα τον διχρωμο (κοκκινο-μπλε) σε νατο για 009 γιατι η συζυγος ως fasion designer/follower μου τον απαγορευσε..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Λεει οτι το "3χρωμο βαραινει το ματι και το στυλ των χρωματων της σημαιας των usa ειναι out of fashion..Αντε βγαλε ακρη..Εγω λεω ΝΑΙ...!!!
Με τα ΝΑΤΟ δεν περνάει ο φασισμός, μπορείς με το που θα βγεις από το σπίτι να περάσεις το άλλο
Παράθεση από: georgefl74 στις Ιανουάριος 25, 2016, 22:07:59 μμΜε τα ΝΑΤΟ δεν περνάει ο φασισμός, μπορείς με το που θα βγεις από το σπίτι να περάσεις το άλλο Χαχα....πολύ καλό!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.