0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ευχαριστω πολυ για τις ευχες!ευχομαι και σε εσας τα καλυτερα.καλημερα σε ολους!!
Ώπα, τι βλέπουν τα ματάκια μου ... Στράτο έκανες νομίζω τι πιο σωστή κίνηση με αυτήν την επιλογή σου... Πέτυχες κέντρο!!!Εύχομαι πάντα καλές ώρες ...Για το ρολόι δεν έχω λόγια...
ποιες ευχές?ο,τι και να πει κανείς γι'αυτό το ρολόι είναι λίγο ρε Στρατο....πραγματικά έκανες την καλύτερη και την πιο vfm καταδυτική επιλογή ever...και το πιστεύω αυτό που λεω...και μην πει κανεις πως είναι δυνατόν να είναι vfm όταν κάνει κάτι 2400+ευρώ...γίνεται...αρκεί να το δει απο κοντά...και θα καταλάβει οτι τα χρήματα δεν είναι πολλά....!!!Καλοφόρετο με υγεία Στράτο !!!!Την καλημέρα μου (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Έφτασε! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Σας ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: jmar στις Μάιος 22, 2015, 12:57:19 μμΈφτασε! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Σας ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές!Σιγα μην εφτασεχαχαχαΑπο Συνταγμα το πηρες καλοφορετοδεεεενννν θα ανοιξεις την τσαντουλααα?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.