0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλοφορετο το πάλσαρ κ το 5αρι! Όμορφα κ τα δυο! Η πάλσαρ έχει κάτι ιντιγκλο μιλιταρυ στα 30€ που τα σπάνε!
Μπράβο Ανδρέα. Το 5άρι είναι all time classic...
Καλοφόρετο το 5αράκι, να το χαίρεσαι με υγεία!!
Παράθεση από: theodoxos στις Μάρτιος 20, 2015, 11:02:54 πμκαλημερα σε ολους χθες πηρα το snxs73 ενα κλασικο 5αρι... μολις η πωλητρια μου το εδειξε μου φανηκε τοσο μικρο που παραλιγο να το αφησω... ευτυχως δε τοκανα... ειναι πολυ ωραιο, στιβαρο και πολυ πολυ απλο και κλασικο οπως το ηθελα. το μονο αρνητικο εκτος απο το μικρο μεγεθος ειναι ο μπρασελες που ειναι σαν ψευτικος, τουλαχιστον ειναι ελαφρυς. με ενα παρομοιο... του πατερα μου ειχα βγαλει ολο το στρατο και δεν μασησε τιποτα, ελπιζω να ειναι κι αυτο ετσι(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλορίζικο!! Να το χαίρεσαι με υγεία!!Σου πάει πάρα πολύ!!Σταθερή αξία!!
καλημερα σε ολους χθες πηρα το snxs73 ενα κλασικο 5αρι... μολις η πωλητρια μου το εδειξε μου φανηκε τοσο μικρο που παραλιγο να το αφησω... ευτυχως δε τοκανα... ειναι πολυ ωραιο, στιβαρο και πολυ πολυ απλο και κλασικο οπως το ηθελα. το μονο αρνητικο εκτος απο το μικρο μεγεθος ειναι ο μπρασελες που ειναι σαν ψευτικος, τουλαχιστον ειναι ελαφρυς. με ενα παρομοιο... του πατερα μου ειχα βγαλει ολο το στρατο και δεν μασησε τιποτα, ελπιζω να ειναι κι αυτο ετσι(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Φανταστικό και πανέμορφο το 5αρι....άστο όπως έιναι ...είναι μαγικό ρολογάκι!!!Να το χαρείς με υγεία φίλτατε !!!!
Μάλλον εννοείς Σπύρο, Βαγγέλη...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.